CONCURS: Reţetă de peşte fraged cu sos de mărar gustos

CONCURS: Reţetă de peşte fraged cu sos de mărar gustos
CONCURS: Reţetă de peşte fraged cu sos de mărar gustos

CONCURS: Peşte fraged cu sos de mărar gustos

INGREDIENTE

- peşte de orice fel

- usturoi

- mărar

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

- smântână

MOD DE PREPARARE:

Se spală foarte bine peştele. Se pune pune la fript într-o tigaie încinsă şi încăpătoare. Între timp preparăm şi sosul delicios de mărar. Nu uitaţi să puneţi şi usturoi, iar gustul o să fie cu adevărat minunat.

Pofta bună!

Reţetă trimisă de Nicoleta



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum este viața Sânzianei Buruiană de când a devenit mămică pentru a doua oară și care sunt lucrurile pe care se axează acum. „Nu am mai pus așa accent pe mine. Nu prea mai e cazul.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies