CONCURS: Reţetă de plăcintă cu iaurt şi stafide

CONCURS: Reţetă de plăcintă cu iaurt şi stafide
CONCURS: Reţetă de plăcintă cu iaurt şi stafide

CONCURS: Reţetă de plăcintă cu iaurt şi stafide

Stiu sa fac o placinta senzationala pe care am ales sa o impartasesc azi cu voi. E buna de te lingi pe degete, arata spectaculos si, garantat, este reteta cu care nu vei da niciodata gres, fie ca vrei sa iti impresionezi familia, fie iubitul, fie musafirii!

Placinta cu iaurt si stafide

Ingrediente

9 oua,200g de stafide,2 fiole esenta de vanilie,2 pliculete de zahar vanilat,3 linguri de faina,9 linguri de zahar si 900 g de iaurt, un pachet de foi de placinta

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mod de preparare:

Se pun ouale intr-un vas,apoi se adauga zaharul,zaharul vanilat si esenta de vanilie si se amesteca cu mixerul.
Apoi se adauga iaurtul si faina si se amesteca circa 3-4 minute cu mixerul dupa care se adauga jumatate din foile de placinta.
Tava se tapeteaza cu foi de placinta unse cu ulei, se toarna compozitia si se acopera cu restul foilor.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 C, timp de 40-45 de minute.

E gata!

Reţetă trimisă de Gogoanta Gabriela



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum este viața Sânzianei Buruiană de când a devenit mămică pentru a doua oară și care sunt lucrurile pe care se axează acum. „Nu am mai pus așa accent pe mine. Nu prea mai e cazul.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies