CONCURS Silhouette: Superba pe plaja in numai doua saptamani! Castiga un pachet de remodelare corporala!

CONCURS Silhouette: Superba pe plaja in numai doua saptamani! Castiga un pachet de remodelare corporala!
CONCURS Silhouette: Superba pe plaja in numai doua saptamani! Castiga un pachet de remodelare corporala!

Fii superba in doua saptamani! Spune-ne cum te mentii in forma pentru plaja si te premiem!

 

Centre de slabit si infrumusetare Silhouette si www.kfetele.ro te pregatesc pentru plaja, mare si soare. Poti avea un corp de invidiat in doua doua saptamani cu ajutorul tratamentelor revolutionare Techni SPA sistem avansat, Futura Ultra PRO si LPG.
Concursul se desfasoara in perioada 16- 22 iulie 2014.
Pentru a participa, trebuie sa indeplinesti urmatoarele trei conditii:
- Sa dai Like paginii de Facebook Centre de slabit si infrumusetare Silhouette
- Sa dai Like paginii de Facebook Kfetele.ro.
- Sa raspunzi printr-un comentariu la acest articol la intrebarea: "Cum te pregatesti sa arati perfect in bikini la plaja?".
Pe 23 iulie vom extrage prin tragere la sorti o castigatoare a unui pachet de trei tratamente in centreleSilhouette, dupa cum urmeaza:  1 tratament Techni SPA sistem avansat,1 tratament Futura Ultra PRO si 1 tratament LPG.
Daca un participant raspunde de mai multe ori la intrebare, va fi luat in considerare doar primul raspuns.
In cazul in care castigatorul desemnat nu a respectat toti pasii concursului, va fi automat descalificat, iar premiul nu va fi acordat.
Consulta regulamentul concursului AICI.
Detalii despre tratamente
Techni SPA Advance System
Tratament unic care face lipo-dermo-aspiratie actionand pe trei principii: mecanic pentru distrugerea fibrozitatilor, biologic prin DUBLA ionizare a gelului cu ajutorul caruia curentului galvanic ajuta la penetrarea ingredientilor activi in profunzime si stimulare pentru circulatia limfatica.
Durata tratamentului este de 45 minute. Are DUBLU efect de slabire, elimina toxinele si apa in exces. Rezultatele sunt centrate pe remodelare prin centimetri in minus inca de la prima sedinta, aspectul de "coaja de portocala" diminuat cu pielea mai neteda fara denivelari si scadere in kg.
Futura Ultra PRO
Aparat imbunatatit, lider la nivel mondial in tratamente estetice profesionale non-invazive,  aduce in plus un cod trofic compus din 66 de unde imbunatatind astfel efectul biostimularii.
De asemenea aparatul dispune de biocurenti identici curentilor din corpul uman si introduce Sistemul de Tehnologii Sincronizate cu Bio-Energie care ajuta la intinerire, prin noii transmitatori LUMI (Impulsuri Mioneuronale luminoase unificate). Noul sistem Ultratone are rezultate remarcabile in diminuarea celulitei, reducerea in centimetri si a kilogramelor in plus.
Endermolab
O noua revolutie tehnologica ce actioneaza prin endermologie care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care au rolul de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita.
Tratamentul are o durata de 35 minute. Efectul este de stimulare a lipolizei, stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere in centimetri, aspect de coaja de portocala diminuat, grasimea profunda si incapatanata este eliminata, iar silueta remodelata. Pielea este tonifiata, ferma si fara denivelari.

Centrele de slabit si infrumusetare Silhouette si www.kfetele.ro te pregatesc pentru plaja, mare si soare. Poti avea un corp de invidiat in doua doua saptamani cu ajutorul tratamentelor revolutionare Techni SPA sistem avansat, Futura Ultra PRO si LPG.



Concursul se desfasoara in perioada 16- 22 iulie 2014.

Pentru a participa, trebuie sa indeplinesti urmatoarele trei conditii:

- Sa dai Like paginii de Facebook Centre de slabit si infrumusetare Silhouette

- Sa dai Like paginii de Facebook Kfetele.ro.

- Sa raspunzi printr-un comentariu la acest articol la intrebarea:" Cum te pregatesti sa arati perfect in bikini la plaja?".



Pe 23 iulie vom extrage prin tragere la sorti o castigatoare a unui pachet de trei tratamente in centrele Silhouette, dupa cum urmeaza:   1 tratament Techni SPA sistem avansat,1 tratament Futura Ultra PRO si 1 tratament LPG.

Daca un participant raspunde de mai multe ori la intrebare, va fi luat in considerare doar primul raspuns. In cazul in care castigatorul desemnat nu a respectat toti pasii concursului, va fi automat descalificat, iar premiul nu va fi acordat.

Consulta regulamentul concursului AICI.

Detalii despre tratamente

Techni SPA Advance System

Tratament unic care face lipo-dermo-aspiratie actionand pe trei principii: mecanic pentru distrugerea fibrozitatilor, biologic prin DUBLA ionizare a gelului cu ajutorul caruia curentului galvanic ajuta la penetrarea ingredientilor activi in profunzime si stimulare pentru circulatia limfatica. Durata tratamentului este de 45 minute. Are DUBLU efect de slabire, elimina toxinele si apa in exces. Rezultatele sunt centrate pe remodelare prin centimetri in minus inca de la prima sedinta, aspectul de "coaja de portocala" diminuat cu pielea mai neteda fara denivelari si scadere in kg.

Futura Ultra PRO

Aparat imbunatatit, lider la nivel mondial in tratamente estetice profesionale non-invazive,  aduce in plus un cod trofic compus din 66 de unde imbunatatind astfel efectul biostimularii. De asemenea aparatul dispune de biocurenti identici curentilor din corpul uman si introduce Sistemul de Tehnologii Sincronizate cu Bio-Energie care ajuta la intinerire, prin noii transmitatori LUMI (Impulsuri Mioneuronale luminoase unificate). Noul sistem Ultratone are rezultate remarcabile in diminuarea celulitei, reducerea in centimetri si a kilogramelor in plus.

Endermolab

O noua revolutie tehnologica ce actioneaza prin endermologie care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care au rolul de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita. Tratamentul are o durata de 35 minute. Efectul este de stimulare a lipolizei, stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere in centimetri, aspect de coaja de portocala diminuat, grasimea profunda si incapatanata este eliminata, iar silueta remodelata. Pielea este tonifiata, ferma si fara denivelari.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

 

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

 

Vizualizati extragerea online a castigatorului nostru:

##VIDEO14257##



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație: „Lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies