Concursul Primăverii pe Kfetele.ro: "Găteşte cu stil!"

Concursul Primăverii pe Kfetele.ro:
Concursul Primăverii pe Kfetele.ro: "Găteşte cu stil!"

Înscrie-te la cel mai tare CONCURS al Primăverii! Cea mai stilată jurată din România, Raluca Bădulescu, te invită să „Găteşti cu stil”! Kfetele.ro te premiază cu cele mai tari electrocasnice pentru bucătăria ta!

CUM PARTICIPI

  1. Gătește rețeta pe care o adori.
  2. Pozează procesul de gătire (2 imagini) cât și preparatul final (1 imagine)
  3. Trimite rețeta și pozele pe adresa de e-mail: [email protected] – nu uita să ne dai detalii despre rețeta ta: zona de proveniența a rețetei, ingrediente, timp de preparare, mod de preparare!

Punem la bătaie 13 premii cu stil

PREMIUL I: Un espressor de cafea

PREMIUL II: Un cuptor electric

PREMIUL III: O friteuza

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Şi 10 MENTIUNI: Aparat omleta, Aparat clatite, Aparat Hotdog, Deshidrator, Aparat Gogosi si Biscuiti, Storcator de citrice, Set fierbator ceai +cafea, Aparat de floricele, Prajitor de paine, Aparat de inghetata.

Și dacă acestea sunt premiile, ce trebuie voi să faceți e foarte simplu. Vă încredeți în cea mai bună rețetă pe care o știți și care vă iese brici, o gătiți, îi faceți poză, o trimiteţi pe adresa noastră de e-mail și asta e tot. Rețetele pot fi trimise până pe 13 mai 2019, iar pe 3 iunie va fi anunțat câștigătorul.

Pe data de 14 mai toate reţetele vor fi publicate pe site-ul Kfetele.ro si vor fi postate pe pagina oficială de Facebook a site-ului nostru( https://www.facebook.com/Kfetele.ro). Reţetele care primesc cele mai multe like-uri şi share-uri până la data de 31 mai 2019 vor fi cele câştigătoare.

Trebuie să țineți cont că persoanele care vă votează pe Facebook vor puncta originalitatea preparatului, creativitatea, tehnicile folosite în prezentarea și descrierea modului de preparare, dar și produsul final din farfurie.

Iar asta va reieși din fotografia trimisă. Altfel spus, dați tot ce e mai bun din voi. Și în bucătărie, și în textul scris, dar și în imaginea pe care o trimiteți.

Găsiți AICI Regulamentul concursului. Succes și fie ca cea mai bună tigaie de fontă și lingură de lemn să câștige!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum este viața Sânzianei Buruiană de când a devenit mămică pentru a doua oară și care sunt lucrurile pe care se axează acum. „Nu am mai pus așa accent pe mine. Nu prea mai e cazul.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies