Confesiunea pe care Mioara Roman i-a făcut-o fiicei sale, Oana, la ultima lor întâlnire. “A definit, practic, întreaga ei viață.”

Confesiunea pe care Mioara Roman i-a făcut-o fiicei sale, Oana, la ultima lor întâlnire.  “A definit, practic, întreaga ei viață.”
Confesiunea pe care Mioara Roman i-a făcut-o fiicei sale, Oana, la ultima lor întâlnire. “A definit, practic, întreaga ei viață.”

Oana Roman a vorbit despre ultima întâlnire avută cu mama ei, Mioara Roman.

Mioara Roman s-a stins din viață în urmă cu 3 săptămâni, iar vestea a venit ca un trăznet, atât pentru familie, cât și pentru toți cei care au cunoscut-o.

Oana Roman, confesiuni despre ultima activitate făcută alături de mama ei

Citește și: „Aș vrea să mă adresez tuturor mamelor de băieți. Este inimaginabil.” Ce i s-a întâmplat Oanei Roman în timp ce alimenta la benzinărie și ce mesaj a transmis vedeta TV

Oana Roman și Mioara Roman
Oana Roman și Mioara Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „Nici măcar nu îmi trece prin cap să mă mai uit la cineva. Asta este o consecință a acelor traume.” Oana Roman nu mai vrea să își refacă viața sentimentală, după divorțul de Marius Elisei

Oana  Roman a avut o întâlnire cu mama ei, Mioara Roman, chiar înainte ca aceasta să se stingă din viață.

Fiica ei a mers la centrul de recuperare unde aceasta era internată și au avut parte de un ultim moment, despre care spune Oana că a fost cu însemnătate. Fără să se gândească la ce urmează să se întâmple, Oana Roman a decis să îi citească un eseu realizat de filologul Petru Creția, unul dintre prietenii Mioarei și a fostului soț. Mioara Roman iubea să citească și se dedica mereu acestei activități.
„Țin minte că ultima noastră întâlnire, practic cu o zi înainte ca eu să plec cu Isa, de ziua ei, așa cum făceam în fiecare an, și culmea, era o perioadă în care mama era foarte bine, am fost la ea și, nu știu de ce, am simțit în acea zi să-i citesc. Și am citit un eseu scris de Petru Creția despre Omul Valah, și care era plin de umor, în care vorbea despre metehnele românilor. 
I-am citit mamei acest eseu, am râs cu ea, și la final am întrebat-o: Mamă, ți-a plăcut?, și ea mi-a zis: “Splendid!”, și practic aia a fost ultima mea întâlnire cu ea și ultimul cuvânt pe care ea mi l-a spus, care a avut legătură cu cititul, deci cu o carte care a definit, practic, întreaga ei viață.”, a spus Oana Roman.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Cum a fost ultima întâlnire a Oanei Roman cu mama ei

Oana Roman
Oana Roman [Sursa foto: Facebook]

Ultima întâlnire a fost strâns legată de ceea ce Oana ce i-a citit, fără să își dea seama. Aceasta a povestit, în cadrul unei emisiuni, cum finalul vieții sale a avut o însemnătate pe care a înțeles-o abia după ce mama ei s-a stins din viață. “Așa a fost ultima mea întâlnire cu ea- despre o carte- și despre Petru, care a fost cel mai bun prieten al lui tata și al ei.

A fost pentru noi o personalitate absolut definitorie în casă și, cumva, vezi, că și finalul ăsta a fost unul cu o anumită însemnătate, că a fost legat de unul dintre lucrurile pe care le iubea cel mai mult în viață, și anume cărțile și cititul.  Și faptul că eu ultima oară când m-am întâlnit cu ea am putut să-i citesc dintr-o carte, pentru mine este un lucru extraordinar”,  a
mărturisit emoționată Oana Roman, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Nici măcar nu îmi trece prin cap să mă mai uit la cineva! Asta este o consecință a acelor traume.” Oana Roman nu mai vrea să își refacă viața sentimentală, după divorțul de Marius Elisei

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies