Connect-R, despre momentele penibile cu fanii. Ce i s-a întâmplat artistului după un concert. „Am avut un singur moment mai dificil.”

Connect-R, despre momentele penibile cu fanii. Ce i s-a întâmplat artistului după un concert. „Am avut un singur moment mai dificil.”
Connect-R, despre momentele penibile cu fanii. Ce i s-a întâmplat artistului după un concert. „Am avut un singur moment mai dificil.”

Connect-R a vorbit despre momentele penibile avute cu fanii.

Connect-R, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din țară, cu o carieră de succes, se bucură de faimă și de atenția fanilor, astfel că nu s-ar crede că chiar acesta ar putea să aibă momente penibile cu ei, mai ales din partea domnișoarelor. Invitat în cadrul podcastului Da BRAVO, by Mihai Bobonete, artistul a vorbit despre două momente penibile pe care le-a avut în interacțiunile sale cu oamenii, astfel, aflat la un concert, acesta a stat să facă poze cu peste 300 de persoane.

La plecare, acesta a găsit două tinere care păreau să stea retrase într-un colț, iar când s-a oferit să facă poze cu ele, tinerele l-au refuzat și au spus că doar așteaptă pe cineva. 

„Am avut un singur moment mai dificil. Eram la Baia Mare, am făcut vreo 300 și ceva de poze, cu 300 și ceva de oameni, am zis că stau acolo și și servesc pe oameni.

Dau să plec și mai văd două puștoaice, undeva la 18 ani, într-un colț, mai serioase. Am zis „hai, nu fii țăran, ai făcut atâtea cu atâția oameni, fă și cu cele două.” „Hai, veniți încoace.” Ele îmi spun: nu vrem să facem nicio poză, așteptăm pe cineva.”, a povestit Connect-R.

Ce a pățit Connect-R la o benzinărie, în timp ce mergea la un spectacol cu Alex Velea

Citește și: Connect-R, mărturisiri emoționante despre momentele în care mânca la cantina socială. Clipele grele prin care a trecut artistul. “A fost o perioadă destul de grea la noi în familie.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Connect-R, despre momentele de cumpănă ale fiicei sale și transformarea pe care a avut-o artistul în acea perioadă. “Devin dintr-un munte de om, arogant și cu nasul pe sus, cel mai depresiv.”

O altă întâmplare amuzantă pe care a povestit-o artistul a fost atunci când mergea într-un turneu cu Alex Velea, iar în momentul în care a oprit la o benzinărie, autocarul din spate în care se aflau mai multe handbaliste a oprit lângă ei, iar tinerele au coborât pentru a face o poză cu Alex Velea.  

„Mai am una. Oprim, nu mai știu pe unde eram, la o benzinărie, mergeam în turneu cu Velea atunci.

În spatele mașinii noastre, un autocar plin cu handbaliste. Înalte, mișto. Toate spre mine. „Ești cu Velea, nu?” „Da”. „Nu poți să vorbești cu el să facem și noi o poză?” „Da. Să vină din benzinărie.”, a mai spus Connect-R.

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Connect-R, despre momentele de cumpănă ale fiicei sale și transformarea pe care a avut-o artistul în acea perioadă. “Devin dintr-un munte de om, arogant și cu nasul pe sus, cel mai depresiv.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies