Connect-R, mărturisiri emoționante despre părinții săi: „Dacă mama ar fi cifra, tata e culoarea. Tata este un copil și așa a rămas toată viața.”

Connect-R, mărturisiri emoționante despre părinții săi: „Dacă mama ar fi cifra, tata e culoarea. Tata este un copil și așa a rămas toată viața.”
Connect-R, mărturisiri emoționante despre părinții săi: „Dacă mama ar fi cifra, tata e culoarea. Tata este un copil și așa a rămas toată viața.”

Artistul a povestit o întâmplare amuzantă din copilăria sa.

Connect-R, în vârstă de 41 de ani, este un artist foarte iubit de la noi din țară, care de-a lungul timpului a preferat să păstreze discreția cu privire la viața sa personală. Astfel, artistul nu a dezvăluit foarte multe detalii despre familia sa și despre persoanele care i-au dat viață.

Cu toate acestea, recent, Connect-R a fost invitat în cadrul podcastului „Da bravo!”, cu Mihai Bobonete, acolo unde a vorbit despre părinții săi și despre cum a arătat copilăria sa.

Cum erau părinții lui Connect-R?

Citește și: Connect-R a vorbit despre greutățile copilăriei sale. Artistul a povestit despre schimbările dintre vremurile de atunci și prezent „Sărăcia cumva unea!”

Connect-R, mărturisiri emoționante despre părinții săi
Connect-R[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Connect-R, confesiuni emoționante despre depresia trăită. Vestea că fiica lui este bolnavă l-a făcut să clacheze. “Mă tăvăleam la propriu pe jos de dureri emoționale.”

Artistul susține că mama sa era o persoană foarte pragmatică, în timp ce tatăl său era un adult cu suflet de copil.

„Mama este pragmatismul întruchipat. Este matematicianul din casă, omul care a știut rânduiala a noastră, a tuturor, inclusiv a lui tata.

Tata, dacă mama ar fi cifra, tata e culoarea. Tata este personajul principal din La vita è bella. Tata este un copil și așa a rămas toată viața. Îi mulțumesc că a fost și că a rămas așa, chiar cu lucrurile pe care mama i le-a reproșat toată viața, această imaturitate. Dacă nu era el, noi nu știam că totul este o joacă într-un final și nu ne bucuram atât de tare .”, a declarat Connect-R.

Connect-R, întâmplare hazlie cu tatăl său
Connect-R, mărturisiri emoționante despre părinții săi
Connect-R[Sursa foto: Instagram]

Artistul a povestit o întâmplare hazlie pe care a trăit-o alături de tatăl său, fapt care dovedește cât de comic și copilăros era părintele lui Connect-R.

Eu n-am cum să uit asta cât o-i trăi. Stăteam în Piața Domeni, o casă naționalizată. Se ceartă ei pe teme din astea că nu sunt bani de mâncare.

La un moment dat stăteam noi toți la televizor, toată familia ne uitam și la un moment dat tata dispare. Nu s-a auzit nici ușa. Mama mă întreabă unde e tata. Eu nu știam că auzeam ușa dacă pleca undeva. La un moment dat, mama își aruncă ochii sus și era cocoțat sus pe sobă. O sobă mare de teracotă. Pe mama o pufnește râsul. Căuta să rupă momentul. Acum că ai râs, nu mai ai voie să îmi reproșezi lucruri, gata.
”, a povestit artistul.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Radu Ștefan Bănică, despre planurile care vor să îl scoată de sub asocierea cu numele tatălui său. “Încerc să fac această decupare a imaginii mele.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies