Connect-R si Nadir isi incearca norocul la Kanal D!

Connect-R si Nadir isi incearca norocul la Kanal D!
Connect-R si Nadir isi incearca norocul la Kanal D!

Duminica aceasta, cei doi artisti vor invarti „Roata Norocului”.

Duminica, 12 martie, de la ora 20:00 telespectatorii sunt invitati la o noua editie a show-ului concurs “Roata Norocului”, difuzata la Kanal D! Nadir si Connect-R sunt artistii ce vor invarti roata pentru Andrei, un copil de 12 ani, a carui copilarie este umbrita de problemele financiare cu care se confrunta familia lui.

Baiatul face parte din cadrul Scolii Sociale Sportive, un proiect dezvoltat in Romania de Asociatia FDP- Protagonisti in educatie in parteneriat cu Fundatia Real Madrid.

Artistii vor sparge gheata la proba pedepselor, una dintre acestea constand in faptul ca Nadir si Connect-R trebuie sa joace twister impreuna cu doua tinere din public. Intregul moment  starneste hohote de ras in platoul emisiunii.


Distractia atinge cote alarmante cand, pentru a pune mana pe cat mai multe premii puse la bataie, artistii trebuie sa execute o alta pedeapsa impusa de prezentatorii show-ului.
Nimic nu le va sta in cale celor doi cantareti, acestia dau totul pentru a aduce bucurie pe chipul lui Andrei.

Norocul este de partea concurentilor intrucat, dupa prima runda, dupa ce dau solutia puzzle-ului, o treime din masina este deja in mainile lor…

Nu ratati o editie spectaculoasa a emisiunii “Roata Norocului”, difuzata duminica aceasta, la ora 20:00, numai la Kanal D!
 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

What’s Up si Lidia Buble fac echipa duminica, la „Roata Norocului”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Jean de la Craiova si Liviu Mititelu fac show la “Roata Norocului”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies