Conopidă prăjită cu varză, fasole și servită cu sos de roșii și ierburi! Gust și textură crocantă reinventând legumele!

Rețetă vegetariană de Conopidă prăjită cu varză, fasole și servită cu sos de roșii și ierburi

Conopida prăjită cu varză, fasole și servită cu sos de roșii și ierburi reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de conopidă prăjită cu varză, fasole și servită cu sos de roșii și ierburi. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cea mai gustoasă conopidă prăjită cu varză, fasole și servită cu sos de roșii și ierburi, preparată exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Conopidă prăjită cu varză, fasole și servită cu sos de roșii și ierburi

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de conopidă prăjită cu varză, fasole și servită cu sos de roșii și ierburi, absolut delicioasă, în doar 7 pași simpli!

Timpul de pregătire   pentru această rețetă de   Conopidă prăjită cu varză, fasole și servită cu sos de roșii și ierburi este de 30 de minute

Timp de preparare  – 30 de minute

Timp total  – o oră

Rețeta de Conopidă prăjită cu varză, fasole și servită cu so s de roșii și ierburi este pentru 4 persoane

 

Cit

Rețetă vegetariană de Conopidă prăjită cu varză, fasole și servită cu sos de roșii și ierburi [Sursa foto: freepik]
ește și: Rețeta de Prăjitură cu cremă de caramel și arahide, se poate servi la o petrecere cu prietenii

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ingrediente – Conopidă prăjită cu varză, fasole și servită cu sos de roșii și ierburi

  • 1 cap de conopidă, tocat în buchete mari
  • 1 cană varză de Bruxelles, tăiată la jumătate
  • 1 conservă de fasole, scursă și clătită
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță de sare
  • o jumătate de linguriță de piper negru
  • 1 linguriță de praf de usturoi
  • o jumătate de linguriță boia afumată
  • o jumătate de linguriță de cimbru uscat
  • o jumătate de linguriță rozmarin uscat
  • o jumătate de cană sos de roșii
  • 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat
  • 2 linguri busuioc proaspăt, tocat

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

Rețetă vegetariană de Conopidă prăjită cu varză, fasole și servită cu sos de roșii și ierburi [Sursa foto: freepik]

Mod de preparare - Conopidă prăjită cu varză, fasole și servită cu sos de roșii și ierburi

Pasul 1.  Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 2.  Într-un bol mare, amestecați 1 cap de conopidă, tocat în buchete mari și 1 cană varză de Bruxelles, tăiată la jumătate cu 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de sare, o jumătate de linguriță de piper negru, 1 linguriță de praf de usturoi, o jumătate de linguriță boia de ardei afumată, o jumătate de linguriță cimbru uscat și o jumătate de linguriță de rozmarin uscat, până când se îmbină uniform.

Pasul 3.  Întindeți legumele pe o foaie de copt într-un singur strat. Prăjiți legumele la cuptor pentru 25-30 de minute sau până când sunt fragede și ușor rumenite.

Pasul 4.     În timp ce legumele se prăjesc, pregătiți sosul de roșii. Se încălzește o jumătate de cană de sos de roșii într-o oală mică la foc mic. Se condimentează cu sare și piper negru după gust.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Pasul 5.  Odată ce legumele sunt gata de prăjire, le scoateți din cuptor și le transferați într-un bol mare.

Pasul 6.  Adăugați 1 conservă de fasole, scursă și clătită în bol și amestecați ușor legumele și sosul de roșii.    Serviți legumele și fasolea prăjită cu sosul de roșii calde, presărate deasupra cu 2 linguri de pătrunjel proaspăt, tocat și 2 linguri de busuioc proaspăt, tocat, pentru un plus de aromă și culoare.

Pasul 7.   În final a rezultat o combinație dintre legumele prăjite și sosul cald de roșii, cu alte cuvinte, un preparat delicios și satisfăcător. În plus, presărarea de ierburi proaspete adaugă o explozie de prospețime și aromă rețetei.

Conopida prăjită cu varză, fasole și servită cu sos de roșii și ierburi este gata și se poate servi caldă. Poftă bună!

Rețetă vegetariană de Conopidă prăjită cu varză, fasole și servită cu sos de roșii și ierburi [Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de Fursecuri cu înghețată de vanilie. Un desert care îți va aduce aminte de vară!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Rețeta de Spaghete Bolognese, un fel de mâncare tradițional italian

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte