Consiliu de urgență la Survivor România: „Ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi”

Daniel Pavel
Daniel Pavel a convocat un consiliu de urgență

Anunț șoc la Survivor România, după ce mai mulți concurenți au încălcat regulamentul emisiunii. Ce a declarat prezentatorul Daniel Pavel.

Vești proaste pentru fanii emisiunii Survivor România. După ce săptămâna trecută Daniel Pavel a anunțat că doi concurenți au încălcat regulamentul, prezentatorul emisiunii a convocat un nou Consiliu de urgență, pe care telespectatorii emisiunii îl vor putea urmări joi seară, pe data de 22 aprilie.

Daniel Pavel anunță că unul dintre concurenții care participă la Survivor România va fi eliminat.

„Ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi!”, anunță extrem de sobru Daniel Pavel, iar atenția i se îndreaptă către Sebastian Chitoșcă și Culiță, care zilele trecute au încălcat regulamentul, iar acum așteaptă

consecințele faptelor lor.

Citeste si: Ce s-a întâmplat între Musty și Mellina la Survivor România?! "Sunt foarte multe amintiri frumoase”

„Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe!”, anunță Daniel Pavel în promo-ul emisiunii de joi, iar Sebastian Chitoșcă izbucnește în plâns la auzul acestei vești.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Seabastian Chitoșcă
Seabastian Chitoșcă a izbucnit în plâns[Sursa foto: Captură KANAL D]

Culiță Sterp a dispărut mai multe ore din tabăra Faimoșilor

Duminică seara, telespectatorii emisiunii fenomen de la Kanal D au aflat că unul dintre faimoși, Culiță Sterp, a fost dispărut din tabără timp de 10 ore.

Când a fost găsit, Culiță a fost extrem de surprins să vadă câtă lume a fost mobilizată pentru a da de urmele lui și pentru a-l aduce în siguranță în tabăra Faimoșilor:

Citeste si: Vera Miron, detalii despre starea de sănătate a lui Sindy de la Survivor România: "Se va face bine"

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii ăștia aliniați, mamă, m-am speriat. Unul era cu pușca, unul era cu pistolul, unul era îmbrăcat în soldat, unul era șeful emisiunii, unul era... Doamne, ce-i cu toți oamenii ăștia? Erau 10 oameni aliniați și eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă și se uitau toți la mine și mă gândeam acum să vezi că scoate ăla pușca și ăla zice puf.

M-am speriat când i-am văzut pe toți că se uitau așa la mine, zic: Doamne, dar ce am? Mă așteptam să mă caute, dar nu atâta lume. Stateam asa la foc si am izbucnit in plans, plangeam ca un copil. Dar asa d eunul singur. Nu imi place sa plang asa, sa ma exteriorizez. Am vrut sa vorbesc asa cu tine, sa stam amandoi sa povestim. Nu prea imi place sa ma plang.

Cateodata explodez, se aduna si se aduna. Am patit, am spus la unul pe care il consideram prieten si dupa aia tot eu eram tradator.”

Ce se întâmplă cu Jador la Survivor România

În plus, fanii emisiunii au observat că Jador nu este prezent în consiliul de urgență, semn că încă se află sub supraveghere medicală. De asemenea, nici pe traseu nu apare.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies