Consuma acest amestec si nu vei raci deloc in aceasta toamna! Iata cat de simplu se prepara

Consuma acest amestec si nu vei raci deloc in aceasta toamna! Iata cat de simplu se prepara
Consuma acest amestec si nu vei raci deloc in aceasta toamna! Iata cat de simplu se prepara

Probabil ca mierea o folosesti deja in multe ocazii, insa te-ai gandit sa adaugi si tumericul pe lista alimentelor zilnice? Acest condiment are nenumarate beneficii dovedite stiintific, iar in combinatie cu mierea aceasta se dubleaza.

Iata de ce ar trebui sa consumi turmeric cu miere si cum sa iti prepari un medicament natural din aceste doua ingrediente. Substanta activa din turmeric este curcumina, un polifenol cu efecte antiinflamatoare si antioxidante, care vindeca numeroase boli si intareste sistemul imunitar.

Curcumina este o substanta care te ajuta sa reduci efectul inflamatiilor din corp, fiind un remediu recunoscut pentru durerile de incheieturi cauzate de acestea. In studiile care urmareau beneficiile turmericului s-a constatat ca acesta a avut efect similar cu cel al ibuprofenului, fara a deranja insa flora intestinala, asa cum multe medicamente chimice o fac.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sursa



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies