De la costuri la opțiuni. Factorii cheie care influentează prețul unui implant mamar!

De la costuri la opțiuni. Factorii cheie care influentează prețul unui implant mamar!
De la costuri la opțiuni. Factorii cheie care influentează prețul unui implant mamar!

În ultima perioadă, tot mai multe femei au apelat la intervenții estetice. Una dintre cele mai populare este operația de implant mamar. Chiar dacă aceasta este des întâlnită, este important să fim foarte informate, înainte de a ajunge pe masa de operație.

În cadrul emisiunii „Theo Show”, chirurgul Alin Bogdan Bortolini a explicat de ce această intervenție vine cu o mare bucurie pentru paciente, însă pot exista și complicații, dacă procedura întâmpină probleme.

Cât de important este prețul implantului mamar

implant mamar pret
Cât de important este prețul pe care îl plătim[Sursa foto: Freepik]

Citește și: 3 sfaturi utile pentru a alege implanturile mamare care ți se potrivesc

Ca în orice domeniu, prețurile diferă, în funcție de mai multe aspecte. Există diferențe chiar și de câteva mii de euro, atunci când vorbim de intervenția implanturilor mamare. Doctorul a explicat că în funcție de preferințele pacientei, aceasta poate opta pentru un medic mai renumit, sau pentru o clinică unde beneficiile să fie mai mari.

„Sunt trei lucruri în funcție de care variază prețul.

În primul rând, calitatea materialului ca și material în sine și sunt mai multe tipuri de implanturi: rotunde, anatomice, în funcție de textura lui, de gelul siliconului. Poate varia prețul și în funcție de clinica sau de spitalul în care se face intervenția. Prețul sau tariful chirurgul care efectuează această intervenție variază în funcție de experiența acestuia. Prețul este mai sus, dar și calitatea și siguranța operației.”, a povestit medicul.

Cu toate acestea, prețul diferă de la pacientă la pacientă, deoarece fiecare persoană are propriile nevoi. Suma pe care trebuie să o plătești, în cazul în care optezi pentru această intervenție, depinde și de oraș, clinică, zilele de spitalizare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Afectează implanturile mamare alăptarea?

totul despre implantul mamar
Totul despre implantul mamar[Sursa foto: Freepik]

Unele femei așteaptă până ce copilul nu mai este alăptat, pentru a opta pentru implantul mamar. Totuși, deși multe doamne cred că această procedură afectează procesul de alăptare, specialistul a explicat că această metodă este una sigură din acest punct de vedere, chiar și pentru femeile care nu au dat încă naștere unui copil, însă își doresc să o facă în viitor.

„Dacă vorbim de o operație de augmentare mamară simplă, adică de implant simplu, nu afectează în niciun mod alăptarea, fiindcă noi introducem implantul în buzunarul submuscular și nu afectăm deloc

glanda mamară. Dacă discutăm de o operație plus partea de lifting mamar, uneori putem să interferăm cu canalele galactofore, cele care conțin lapte și să scădem puțin din funcția de alăptare.”, a declarat chirurgul.

De asemenea, medicul a mărturisit că implantul mamar nu reprezintă o intervenție ce trebuie reluată, așa cum este în cazul augumentării buzelor cu acid hialuronic.

„Există un mit în jurul perioadei de 10 ani, dar este mai mult un mit dat de garanția oferită implanturilor.

Cei mai mulți producători de implanturi oferă garanția până la 10 ani, pentru anumite complicații, probleme. Alții oferă garanție chiar pe viață pentru implanturi mamare, dar trebuie înțeles de către paciente că această garanție este strict pentru obiectul în sine, nu și pentru operație.”, a precizat doctorul Alin Bogdan Bortolini.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

C e este contractarea capsulară

complicatii implant mamar
Ce complicații pot apărea după această intervenție[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Totul despre augumentarea mamară, una din cele mai accesate intervenții estetice

Din nefericire, există și proceduri ce pot avea rezultate negative, însă acest risc este diminuat, cu cât doctorul efectuează o operație cât mai sigură. Unele paciente se pot confrunta cu problema contracturii capsulare, ce face ca sânul să devină mai ferm și mai umflat. Este ușor de depistat această problemă, deoarece vine cu dureri destul de serioase la nivelul sânului.

„Contractura capsulară este una din potențialele complicații. Orice implant formează un înveliș, dar la anumite paciente această capsulă se strânge la un moment dat, implantul devine mai dur, mai ferm. În formele avansate este și dureros. Ține și de tehnica operatorie, trebuie să fie cât mai puțin traumatică, pentru a scădea riscul de contractură capsulară.”, a declarat chirurgul.

sfaturi implanturi mamare
Sfaturi în legătură cu implanturile mamare[Sursa foto: Freepik]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Topul celor mai căutate operații estetice. Ce operație deține locul întâi?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies