Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură
Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Conturarea mandibulei este o intervenţie estetică din ce în ce mai populară.

Conturarea mandibulei, una dintre procedurile adorate de femei, și nu numai! Specialistul kfetele.ro. Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, îți spune ce presupune această procedură și de ce este îndrăgită și de bărbați!

Ce înseamnă conturarea mandibulei?

Estetica modernă pune tot mai mult accent pe volumetrie facială, iar pomeții și mandibula sunt esentiale. Defininirea conturului liniei mandibulei cu acid hialuronic este o metodă estetică de corectare a problemelor de volumetrie facială atât la persoane tinere, cât și la cele mai în vârstă.

La această procedură optează atât femeile, cât și bărbații.  O linie a mandibulei, frumos definită, este un semn de vigoare, de tinerețe, iar la bărbați, aceasta reprezintă un un semn de masculinitate și putere ”, spune Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician.

Dr. Daniela Diveică
Dr. Daniela Diveică este un medic estetician cunoscut[Sursa foto: Arhiva personală a medicului Daniela Diveică]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Efectele tratamentului

Efectul acestui tratament este ultra-rapid, mandibula devine vizibil corectată imediat dupa injectare. Pentru o astfel de procedură nu este nevoie să se facă anestezie, nu există durere și nici timp de recuperare după injectare. Efectul se menține pe o perioadă îndelungată, în plus nu are efecte secundare.

Citeste si: Totul despre liftingul facial. Ce NU ai voie să faci după această intervenție, explică dr. Daniela Diveică, Specialistul Kfetele.ro!

Acidul hialuronic este o substanță ideală pentru umplere. Acesta se găsește în mod normal în organismul uman, la nivelul pielii, dar odată cu înaintarea în vârstă scade în cantitate, ceea ce face ca semnele de îmbătrânire să fie evidente. În afară de efectul de umplere, de volumizare, de conturare, conferă o senzație plăcută, hidratează și estompează și ridurile.

Sunt foarte importante atât punctele de injectare, cât și adâncimea la care se realizează injectarea și cantitatea de acid hialuronic injectate.

La fel de important este ca injectarea sa fie foarte precisă. Astfel că, a greși cu câțiva milimetri punctele de injectare pe harta facială, poate duce la un aspect inestetic. De asemenea, este foarte importantă cantitatea de acid hialuronic injectat – dacă este prea mult, poate crea un efect de față umflată ”, mai explică specialistul kfetele.ro.

Citeste si: Blefaroplastia, operația care îți “șterge” anii de pe chip! Ce spune specialistul Kfetele.ro despre această intervenție estetică!

Cine trebuie să apeleze la conturarea mandibulei?

“Această procedură poate fi făcută de persoanele, și aici mă refer atât la femei, cât și la bărbați, care, deși sunt tinere, nu au constituțional /genetic, o linie a mandibulei armonioasă; persoanele care, odată cu vârsta, se confruntă cu lăsarea feței, și astfel apar denivelări în zona mandibulei”, spune Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies