Aceasta reteta de cookies este foarte simpla si foarte gustoasa. Iata cum se pregateste.
Ingrediente:
200g unt
½ lingura sirop de artar
1 cana faina
1 cana de zahar tos
Ovaz 2 ½ cesti
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita praf de copt
1 lingurita de condimente amestecate
Crema de ciocolata:
1 baton Mars
80ml smantana de gatit
20g
ciocolata neagra (aproximativ 3 patrate)
Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.
Topiti untul si siropul intr-o tigaie la foc mediu. Se amesteca toate ingredientele uscate intr-un castron, apoi se adauga untul si siropul.
Se amesteca bine pentru a combina. Rulati amestecul in bile mici, de marimea unei nuci.
Bilutele le puneti pe o tava de copt si le aplatizati cu o furculita.
Acesti biscuiti nu se lasa foarte mult asa ca aplatizati cat mai mult posibil.
Coaceti timp de 13-15 minute. Cand ii scoateti din cuptor vor fi in continuare moi, dar bagati la rece, devin fermi.
Pentru umplutura de ciocolata:
Se taie batonul Mars in bucati mici si se topeste la foc mediu, impreuna cu smantana lichida si ciocolata neagra.
Se amesteca pana cand sosul este lucios, apoi bagati la frigider pana cand este o suficient de gros pentru a unge biscuitii.
Sursa
Ingrediente:
200g unt
½ lingura sirop de artar
1 cana faina
1 cana de zahar tos
Ovaz 2 ½ cesti
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita praf de copt
1 lingurita de condimente amestecate
Crema de ciocolata:
1 baton Mars
80ml smantana de gatit
20g ciocolata neagra (aproximativ
3 patrate)
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.
Topiti untul si siropul intr-o tigaie la foc mediu. Se amesteca toate ingredientele uscate intr-un castron, apoi se adauga untul si siropul.
Se amesteca bine pentru a combina. Rulati amestecul in bile mici, de marimea unei nuci.
Bilutele le puneti pe o tava de copt si le aplatizati cu o furculita. Acesti biscuiti nu se lasa foarte mult asa ca aplatizati cat mai mult posibil.
Coaceti timp de 13-15 minute. Cand ii scoateti din cuptor vor fi in continuare moi, dar bagati la rece, devin fermi.
Pentru umplutura de ciocolata: Se taie batonul Mars in bucati mici si se topeste la foc mediu, impreuna cu smantana lichida si ciocolata neagra.Se
amesteca pana cand sosul este lucios, apoi bagati la frigider pana cand este o suficient de gros pentru a unge biscuitii.
Sursa