Aceasta reteta este perfecta pentru weekend! Te invitam sa o incerci!
Ingrediente
6 copanele de pui
1 ceapa
1 ardei rosu
300 gr.
100 ml. vin alb sec
300 ml. pasta de rosii
200 ml. apa
5-6 catei de usturoi
aproximativ 50 ml. ulei (pentru prajit)
1/2 lingurita cu sare
1/4 lingurita cu piper
1/2 lingurita cu cimbru
Mod de preparare
Spalam copanelele de pui si le punem in ulei incins, intr-o tigaie cu peretii inalti.
Tocam marunt ceapa, ardeiul il taiem julienne sau cubulete si le adaugam peste copanelele rumenite.
Punem ciupercile taiate sau intregi, adaugam vinul si lasam sa fiarba aproximativ 30 minute pana acesta incepe sa se evapore. Amestecam pasta de rosii cu apa si turnam peste copanele. Condimentam cu sare, piper si cimbru si mai lasam sa fiarba aproximativ 30 de minute.
Adaugam usturoiul pisat inainte de a opri focul.
Sursa
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro