„Copiii mei au trecut prin trauma unui divorț!” Andreea Berecleanu, despre cum au fost copiii săi afectați în urma divorțului de Andrei Zaharescu

„Copiii mei au trecut prin trauma unui divorț!” Andreea Berecleanu, despre cum au fost copiii săi afectați în urma divorțului de Andrei Zaharescu
„Copiii mei au trecut prin trauma unui divorț!” Andreea Berecleanu, despre cum au fost copiii săi afectați în urma divorțului de Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu a vorbit despre divorțul de Andrei Zaharescu și despre cât de impactați au fost copiii săi.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi din țară. Jurnalista, în vârstă de 48 de ani, se bucură de un real succes pe plan profesional, reușind de-a lungul timpului să ajungă la inima oamenilor prin intermediul felului său de a fi și a profesionalismului de care a dat dovadă.

Din punct de vedere personal, Andreea Berecleanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de medicul estetician, Constantin Stan. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, la trei ani de când prezentatoarea TV a divorțat

de tatăl copiilor săi, Andrei Zaharescu.

Din mariajul pe care l-a avut cu Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu are doi copii: Eva și Petru Zaharescu, de care este extrem de mândră.

După divorț, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au păstrat o relație de prietenie, comunicând adesea aspecte care țin de creșterea și educația copiilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Invitată în cadrul podcastului moderat de Teo Trandafir, Andreea Berecleanu a vorbit despre cum i-a afectat divorțul pe copiii săi.

Citește și: „De ce mi se pun mie întrebări cu privire la operațiile estetice? Pentru că sunt căsătorită cu un chirurg estetician.” Andreea Berecleanu, adevărul despre operațiile estetice!

Andreea Berecleanu, despre cum au fost copiii săi afectați în urma divorțului de Andrei Zaharescu
Andreea Berecleanu și fiica sa [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu erau pregătiți în acel moment pentru acest pas. Nu am vrut să risc deloc să-i rănesc!” Andreea Berecleanu, motivul pentru care a așteptat 3 ani să se căsătorească cu soțul său, Constantin Stan

Andreea Berecleanu, despre impactul divorțului asupra copiilor săi

Andreea Berecleanu, despre cum au fost copiii săi afectați în urma divorțului de Andrei Zaharescu
Andreea Berecleanu și fiul său [Sursa foto: Instagram]

Jurnalista a ținut să precizeze că divorțul părinților, indiferent de situație, reprezintă o traumă pentru copii. Cu toate acestea, în cazul său, în familia Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu nu au existat certuri, astfel încât, cei doi copii nu au fost traumatizați din acest punct de vedere.

„De dragul copiilor, este bine să rămâi, pentru că un divorț este o traumă pentru copii. Pe de altă parte, o traumă și mai mare cred că poate fi atunci când părinții se ceartă. Copiii mei n-au trecut printr-o traumă de acest timp. Copiii mei au trecut prin trauma unui divorț, dar nu prin trauma unor certuri într-o familie .”, a precizat Andreea Berecleanu.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Când au divorțat părinții mei am avut posibilitatea să aleg, iar eu nu m-am gândit nicio secundă să aleg altceva decât pe tata.” Dinu Maxer, despre relația specială pe care o avea cu tatăl său!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies