„Copiii suferă cel mai mult!” Ce părere are Elena Merișoreanu de faptul că Deea și Dinu Maxer și-au refăcut viețile

„Copiii suferă cel mai mult!” Ce părere are Elena Merișoreanu de faptul că Deea și Dinu Maxer și-au refăcut viețile
„Copiii suferă cel mai mult!” Ce părere are Elena Merișoreanu de faptul că Deea și Dinu Maxer și-au refăcut viețile

În urmă cu puțin timp, Elena Merișoreanu a vorbit despre Dinu și Deea Maxer și faptul că amândoi și-au refăcut viața. Care este părerea artistei în legătură cu acest subiect!

De mai bine de o lună, Deea și Dinu Maxer au divorțat oficial, iar ambii au continuat să își trăiască viața alături de alți parteneri, surprinzând multe persoane.

Dinu Maxer a fost primul care și-a găsit fericirea în brațele altei femei, Ada, și a dezvăluit tuturor că este extrem de fericit alături de ea.

Citește și: „Nu vom mai merge împreună.” La ce gest a recurs Dinu Maxer, după ce Deea a apărut cu noul său partener pe rețelele de socializare

Ce părere are Elena Merișoreanu de faptul că Deea și Dinu Maxer și-au refăcut viața

Din păcate pentru el, norocul nu a fost de partea lui, deoarece și-a luat adio destul de repede de la noua sa parteneră, chiar la puțin timp după ce au decis să formeze un cuplu. Motivul separării ar fi fost nepotrivirea de caracter, conform spuselor lui.

Deea Maxer a oficializat rapid relația cu noul ei partener.

În prezent, ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr numit Robert.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cu toate acestea, Elena Merișoreanu, o cunoștință apropiată a foștilor soți Maxer, le-a transmis un mesaj direct, în special după ce a aflat că Deea și Dinu și-au găsit noi parteneri la scurt timp după divorț.

„Păcat! Mie îmi pare tare rău de ei, am fost întotdeauna la evenimentele lor. Nu m-aș fi așteptat să se întâmple așa, să divorțeze, pentru că între ei a fost o dragoste pasională.Amândoi s-au afișat cu altcineva, după divorț. Foarte ciudat, atât de repede.Dintre toți, copiii suferă cel mai mult, fiul și fetița lor, în această poveste. Ar trebuie să fie mai discreți. Nu știu ce să mai zic despre ei, m-au lăsat fără vorbe.

Stai o viață cu un om în casă și nu-i cunoști opțiunile. Fiecare însă își știe problemele. Nu vreau să mă bag în familia lor”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Playtech.ro.

Ce părere are Elena Merișoreanu de faptul că Deea și Dinu Maxer și-au refăcut viața
Ce părere are Elena Merișoreanu de faptul că Deea și Dinu Maxer și-au refăcut viața[Sursa foto: Facebook]

Dinu Maxer nu vrea să mai audă de căsătorie

Dinu Maxer nu a stat prea mult pe gânduri, atunci când a spus că nu își mai dorește să se căsătorească.

Artistul a mărturisit adevăratul motiv pentru care nu va mai face marele pas în fața altarului.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am fugit de mariaj, m-am împiedicat o dată. Acum, evident, fug în continuare. Mă antrenez la sală, fug 15 minute încontinuu, am rezistență în momentul acesta. Nu, cum să mai vreau să mă însor? Nu mi-au fost suficienți 17 ani? Nu poți să spui nu și să garantezi, nu se știe niciodată, dar, în momentul acesta, dacă mă cere cineva și îmi oferă inel, zic nu, evident.  Probabil că da.

(n.r. preferă o relație lungă fără mariaj).  După experiența mea, pot să spun că un inel sau un act nu leagă doi oameni. Nici măcar doi copii nu leagă doi oameni. Ne leagă ca părinți, dar nu cum este văzut din exterior un cuplu. Și mai rău. (n.r. fuge de al treilea copil) Absolut. Să sperăm că o să reușeșc. (n.r. să rămână burlac) În momentul de față sunt singur”,   a mărturisit  Dinu Maxer,  pentru ego.ro.

Ce părere are Elena Merișoreanu de faptul că Deea și Dinu Maxer și-au refăcut viața
Ce părere are Elena Merișoreanu de faptul că Deea și Dinu Maxer și-au refăcut viața[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Trebuie să fie drăguț.” Antonia a vorbit despre operația la care a fost supusă, după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum se înțelege noul iubit al Deei Maxer cu copiii artistei. Micuții deja l-au cunoscut pe bărbat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies