Copiii unei scoli din Bucuresti au fost adevarati Faimosi si Razboinici, astazi, la „Ora de Exatlon”!

Copiii unei scoli din Bucuresti au fost adevarati Faimosi si Razboinici, astazi, la „Ora de Exatlon”!
Copiii unei scoli din Bucuresti au fost adevarati Faimosi si Razboinici, astazi, la „Ora de Exatlon”!

Kanal D a dat startul „Orei de Exatlon in scoli”, o campanie Kanal D inspirata de show-ul fenomen care a redeschis copiilor bucuria de a se juca si de a face sport. In perioada urmatoare, fostii concurenti „Exatlon” vor fi prezenti in mai multe scoli din Bucuresti pentru a transforma ora de sport in ora de Exatlon, inspirandu-i pe copii sa faca miscare, sa se bucure de competitii si sa isi cultive spiritul de campioni. 
 Fosti concurenti ai reality-ului care a cucerit milioane de romani s-au aflat astazi in mijlocul copiilor de la Scoala nr 45 Titu Maiorescu, din Bucuresti, in sala de sport, si le-au fost alaturi pe trasee care le-au testat acestora viteza, echilibrul, indemanarea, puterea de concentrare si, nu in ultimul rand, adaptarea in mijlocul echipei.
Incurajati si arbitrati de Catalin Cazacu, Stefan Floroaica, Diana Bulimar, Alex Nedelcu, Larisa Vasile, Catalin Dumitrescu, Valentin Chis (alias Bruce), toti copiii prezenti
la eveniment s-au simtit adevarati campioni Exatlon pe traseele din sala de sport a scolii, adaptate perfect varstei si pregatirii lor. Inspirati chiar de eroii lor, pe care i-au urmarit cu sufletul la gura evoluand pe traseele din Republica Dominicana, micii concurenti si-au impresionat, la randul lor, idolii.  Copiii au facut poze cu fostii concurenti „Exatlon”,  s-au simtit ca niste Razboinici si Faimosi pe trasee, au avut ocazia sa ii intrebe despre experienta in Republica Dominicana, au primit mult doritele autografe, si au avut parte de o serie de surprize din partea musafirilor lor atat de speciali.
 
  „<Exatlon> a reusit sa scoata copiii din casa, sa-i faca sa se joace  asa cum se intampla cand eram eu copil. Ma bucura orice ocazie pe care o am de a interactiona cu copiii, de a fi in mijlocul lor, profit din plin de astfel de intalniri, pentru ca energia,  spiritul pe care il au la varsta asta frageda imi ofera un sentiment minunat ”, a spus
Catalin Cazacu.
Ma bucur enorm ca am luat parte la acest eveniment si ca fac parte din acest fenomen numit <Exatlon>! A fost o bucurie sa fiu astazi printre copii si sa constat ce fani inversunati am avut. Mi-au dovedit astazi ca sunt talentati, curajosi si determinati sa castige orice competitie. Adevarati campioni! ” ,  a spus Diana Bulimar. 
Ma bucur de fiecare data cand sunt in mijlocul copiilor si mi-as fi dorit ca in perioada cand eram eu elev sa se intample o asa desfasurare, sa vina o persoana pe care o apreciam sa ma inspire intr-un fel. Implicarea noastra ar putea schimba parcursul unui copil; e posibil ca un copil sa  isi poate da seama ca poate fi foarte bun intr-un anume sport.
Declicul se poate produce acum si aici
”, a spus Stefan Floroaica.
Astazi am inlocuit ora de sport, cu ora de Exatlon. M-am simtit in elementul meu printre acesti copii, sunt obisnuit sa lucrez cu ei, asta e profesia mea (n.r.
– profesor de dans), interactiunea cu ei ma ajuta sa ma deconectez. A fost ca un schimb de energie, am vazut numai fete zambitoare si entuziasmate!
”, a declarat Alex Nedelcu.
Sunt tot mai suprins de impactul pe care emisiunea <Exatlon> o are in randul copiilor. Ma bucur ca iau parte la acest proiect  <Ora de Exatlon in scoli>, prin intermediul caruia pot inspira si incuraja tanara generatie ”, a spus Catalin Dumitrescu.
Sunt fericita sa ii vad pe cei mici atat de competitivi, determinati si atenti la finalul unui traseu. Este o generatie ,expusa’ tehnologiei si sper ca <Ora de Exatlon>  sa readuca in atentie acel dicton: <Mens sana in corpore sano> ”, a spus Larisa Vasile.
Campania „Ora de Exatlon in scoli” continua in perioada urmatoare, indragitii Razboinici si Faimosi se vor afla in continuare in mijlocul copiilor, chiar in salile de sport din scoli, pentru a-i inspira in continuare si a le cultiva spiritul de campioni!


Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Faimosul Silviu s-a întors de la Exatlon! Cine l-a aşteptat la aeroport

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies