Cordella aduce Notre Dame la Bucharest Fashion Week!

Cordella aduce Notre Dame la Bucharest Fashion Week!
Cordella aduce Notre Dame la Bucharest Fashion Week!

Institutul de moda Cordella va prezenta in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week colectia NOTRE DAME, ce reprezinta creatia celor 24 de studenti ai Institutului din Lecce, Italia.

 

Inca din 1783 Casa de moda Cordella a fost recunoscuta pentru calitatea exceptionala a creatiilor sale. Pe langa imaginatie, creativitate si inovatie, Institutul Cordella pune accent pe calitatea fiecarei creatii, calitate ce poate fi obtinuta doar datorita dedicatiei deosebite si atentiei la detalii ce caracterizeaza moda High Couture Italiana. Dovada excelentei Casei Cordella este si faptul ca Pino Cordella, proprietarul casei de moda Cordella, a brevetat metoda de realizare a croielii descoperita in atelierele sale, croiala ce poate fi adaptata atat vestimentatiei high couture cat si celei de linie, raspunzand foarte bine schimbarilor rapide din lumea modei.
De-a lungul celor doua secole si jumatate Familia Cordella a infiintat un muzeu al modei in care sunt expuse costume si echipamente din epoci diferite ce le spun vizitatorilor povestea Modei ca Arta, poveste deseori uitata in ciuda succesului modei italienesti din secolul trecut.
Colectia NOTRE DAME se evidentiaza prin linii geometrice si materiale inovative, iar influenta gotica a imprimeurilor, dimpreuna cu stilul elegant abordat, duc creatia catre perfectiune.
Rochiile sunt realizate manual, din tesaturi bogate si avand croieli adaptate fiecareia, tipice pentru Italia. Institutul este condus de catre Carol si Manuel Cordella care au supervizat fiecare etapa a procesului de creatie al colectiei.
Insa aceasta colectie nu ar fi existat fara mintea vizionara a maestrului Pino Cordella, cel care a dat nastere Institutului de moda Cordella.
Misiunea Institutului este de a crea nume de referinta in domeniu, dar si de a sprijini tinerele talente in vederea deschiderii unui brand propriu.
Cursurile sunt sustinute de catre experti in sectorul modei, cu experienta in cadrul celor mai importante case de moda italiene.

Inca din 1783 Casa de moda Cordella a fost recunoscuta pentru calitatea exceptionala a creatiilor sale. Pe langa imaginatie, creativitate si inovatie, Institutul Cordella pune accent pe calitatea fiecarei creatii, calitate ce poate fi obtinuta doar datorita dedicatiei deosebite si atentiei la detalii ce caracterizeaza moda High Couture Italiana.

Dovada excelentei Casei Cordella este si faptul ca Pino Cordella, proprietarul casei de moda Cordella, a brevetat metoda de realizare a croielii descoperita in atelierele sale, croiala ce poate fi adaptata atat vestimentatiei high couture cat si celei de linie, raspunzand foarte bine schimbarilor rapide din lumea modei.

De-a lungul celor doua secole si jumatate Familia Cordella a infiintat un muzeu al modei in care sunt expuse costume si echipamente din epoci diferite ce le spun vizitatorilor povestea Modei ca Arta, poveste deseori uitata in ciuda succesului modei italienesti din secolul trecut. Colectia
NOTRE DAME se evidentiaza prin linii geometrice si materiale inovative, iar influenta gotica a imprimeurilor, dimpreuna cu stilul elegant abordat, duc creatia catre perfectiune. Rochiile sunt realizate manual, din tesaturi bogate si avand croieli adaptate fiecareia, tipice pentru Italia. Institutul este condus de catre Carol si Manuel Cordella care au supervizat fiecare etapa a procesului de creatie al colectiei. 

Insa aceasta colectie nu ar fi existat fara mintea vizionara a maestrului Pino Cordella, cel care a dat nastere Institutului de moda Cordella.


Misiunea Institutului este de a crea nume de referinta in domeniu, dar si de a sprijini tinerele talente in vederea deschiderii unui brand propriu. Cursurile sunt sustinute de catre experti in sectorul modei, cu experienta in cadrul celor mai importante case de moda italiene.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Citește și: Robert aruncă bomba în gală! „N-am venit aici să-mi găsesc iubită”. Aflați cum reacționează Giuly duminică, 22 deptembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies