Cornel Galeș a înșelat-o pe Ileana Ciuculete cu o negresă! Cum a reacționat regretata cântăreață când a aflat?

Cornel Galeș a înșelat-o pe Ileana Ciuculete cu o negresă! Cum a reacționat regretata cântăreață când a aflat?
Cornel Galeș a înșelat-o pe Ileana Ciuculete cu o negresă! Cum a reacționat regretata cântăreață când a aflat?

Cornel Galeș a înșelat-o pe Ileana Ciuculete cu o negresă și i-a mărturisit Zânicii lui păcatul. Femeia a trecut peste.

Cornel Galeș a recunoscut că a călcat strâmb în perioada de început a căsniciei cu Ileana Ciuculete. Soțul interpretei, care a murit și el în urmă cu câteva săptămâni, a făcut dragoste cu o tânără de culoare, în Germania, după care a venit, spășit la Ileana și i-a recunoscut păcatul.

”Prin anii ’90 aveam obiceiul de a cumpăra mașini din Germania de la o cunoștință de a mea.

Am fost plecat cu un prieten de-al meu vreo două săptămâni. Ileana a aflat de la prietenul meu. A trebuit să recunosc. Am greșit, prietenul meu m-a îndemnat să vedem cum stă treaba cu negresele. A aruncat cu pantofii în mine (Ileana Ciuculete n.r.), dar a trecut peste, o iubeam, mă iubea”, a povestit Cornel Galeș în urmă cu doi ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Galeș a mers la mormântul Ilenei pentru a-i povesti despre Vivi

Ileana Ciuculete a fost marea iubire a lui Cornel Galeș, iar cei doi au avut o căsnicie de peste 20 de ani. După ce interpreta a murit, Galeș a cunoscut-o pe blonda Vivi, care i-a fost șefă și iubită, însă înainte să intre oficial cu aceasta într-o relație, el a mers la mormântul soției sale să-i ceară binecuvântarea.

”Doliul se poartă în suflet, nici nu ai voie după 40 de zile. Eu sărut mâna femeilor, ăsta e un gest nobil. O cunosc de câteva luni. Când problemele s-au acutizat, mi-au sărit în ajutor mai multe femei de afaceri din lume, am refuzat multe propuneri pentru că nu mi se potriveau”, a mai spus Galeș.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ultimele cuvinte ale lui Cornel Galeș: „Pot să mor, regret doar că...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies