Cornel Ilie de la Vunk a vorbit despre divorțul cu fosta soție, la 7 luni de la separare!

Cornel Ilie de la Vunk a vorbit despre viața amoroasă
Cornel Ilie de la Vunk a vorbit despre viața amoroasă

Cornel Ilie a oferit detalii despre viața lui sentimentală după despărțirea de Elena Suditu!

Luna septembrie a anului 2020 a zguduit din temelii toată lumea showbiz-ului autohton cu un divorț neașteptat.

Cunoscut cel mai bine prin prin versurile “Pleacă! Mâine o să-mi treacă, Și ce dacă? Lasă-mă să mor, de dor! Fericirea mea, la naiba!”, Cornel Ilie de la trupa Vunk a șocat pe toată lumea cu despărțirea de mama celor doi copii pe care îi au împreună.

În vara anului 2015, Cornel și Elena Suditu își uneau destinele în față Lui Dumnezeu. Nici măcar Zara și Cezar, cei doi copii, nu i-au mai putut ține uniți și într-o zi au postat pe Facebook mesajul:

“Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut că termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continuă să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile viețîi, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.
Astfel că această este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme.”
, așa a sunat postarea lui Cornel Ilie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cornel Ilie (@cornel.ilie.official)

Citeste si: Lidia Buble și Cornel Ilie de la Vunk au vorbit, deschis, despre relaţia lor! "Eu m-am dus la el acasă..."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

După o perioadă, zvonurile au început să curgă în privința formării unui cuplu între Cornel Ilie și Lidia Buble. La câteva luni de la separare, acesta a făcut câteva declarații într-o emisiune tv: „Divorțul s-a terminat din momentul în care l-am anunțat.

Partea cea mai frumoasă din poveste este că, în continuare, suntem unii dintre cei mai buni prieteni. Pot rămâne mici sechele, mici regrete, să înțelegi în timp ce s-a întâmplat. Nu este ușor să treci printr-un divorț. Terapia este muzică mea. Mă mir și eu foarte tare că am ales o cale civilizată, până la urmă este o cale firească. Au trecut vreo șapte luni după divorț și suntem în continuare prieteni.
Mă interesează prea puțin ce cred alții. Au fost multe greșeli, nu e ceva cu care să mă mândresc. Dar viața vine cu surprize. Familiile noastre sunt un punct sensibil. Nu este un moment plăcut pentru nimeni. Mesajul este: de mâine o să-mi treacă!”

Cornel Ilie de la Vunk a vorbit despre viața amoroasă
Cornel Ilie de la Vunk a vorbit despre viața amoroasă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cornel Ilie a divorțat! "Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu"

Cu o sinceritate maximă, acesta a precizat că nu este deloc ușor să treci printr-un divorț și acesta te poate marca într-un fel sau altul și nu toți sunt aceia care depășesc momentul. De asemenea, a mai vrut să puncteze faptul că nu este implicat în nicio relație sentimentală în momentul actual:

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Dacă mă asaltează domnișoarele?! Da, așa este, dar nu e ceva cu care să mă laud. Nu e un scop în viața mea acum. Am reușit să renasc în anul ăsta. A trebuit să iau viața de la capăt. Nu mi-am refăcut viața sentimentală. Nu este vorba despre o relație în viața mea acum. Eu îmi refac viața din punct de vedere emoțional, dar nu și sentimental. Nu este același lucru. Cine nu caută… găsește. Dacă o să simt să mă căsătoresc din nou, o să o fac din nou. Îmi trăiesc viața foarte relaxat din punct de vedere al instinctului, trăiesc momentul”.

Timpul o să fie cel care decide pentru Cornel Ilie de la Vunk, în ceea ce privește viața lui sentimentală.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cornel Ilie a divorțat! "Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies