Cornel Ilie, la "Invitatul de 12", in aceasta duminica, la Kanal D2 si Radio Impuls

Cornel Ilie, la
Cornel Ilie, la "Invitatul de 12", in aceasta duminica, la Kanal D2 si Radio Impuls

Editia emisiunii "Invitatul de 12", difuzata duminica, la 12:00, simultan pe Kanal D2 si Radio Impuls il va avea in centrul atentiei pe Cornel Ilie, artistul oferind publicului o perspectivă unică asupra experiențelor și a viziunii sale cu privire la industria muzicală și modul în care a evoluat în timp.

Acest dialog sincer și profund cu Cosmin Cernat promite să fie o sursă de inspirație și învățăminte pentru tânăra generație de artiști și aspiranți la o carieră în muzică.

În cadrul interviului captivant, Cornel Ilie ne vorbeste despre evoluția industriei muzicale și provocările pe care le presupune lansarea unui artist în această industrie. Artistul subliniaza și faptul că, în ciuda abundenței de instrumente și tehnologii la dispoziție, lansarea ca artist în zilele noastre nu este mai ușoară, ci mai degrabă provocatoare, datorită concurenței crescute și a rapidității cu care se produc schimbările în peisajul muzical actual.

“Mi se pare mult mai greu acum sa te lansezi ca artist, desi ai la indemana mult mai multe instrumente cu care sa ajungi la public…”,  spune Cornel Ilie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Într-un dialog fascinant ce va aborda aspecte din viața sa artistică și experiențele sale, Cornel Ilie va împărtăși cu publicul momente semnificative din cariera sa, într-un format ce promite să dezvăluie laturi neștiute ale artistului.

“Traim si intr-o epoca in care, intr-un timp foarte scurt, s-au intamplat foarte multe schimbari, evolutia a fost foarte puternica intr-un timp foarte scurt. Inca sunt foarte mandru de lupta pe care am dus-o si inca o duc, eu cu mine si eu contra tuturor, un pusti dintr-un bloc, de la etajul 4, am reusit cumva sa imi fac vocea auzita, sa imi fac ideile auzite si sa ajunga la oameni… Ma bucur ca inca am pofta de a face asta, si mai puternica decat era atunci… Ma simt ca fiind printre cei care au pus umarul

sa se nasca aceasta industrie ”, spune artistul in cadrul interviului ce va fi difuzat duminica, la “Invitatul de 12”, emisiune difuzata simultan la Kanal D2 si Radio Impuls. 

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies