Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu, împreună de dragul fiului lor

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au despărțit
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au despărțit, după 33 de ani

Cei doi artiști sunt din nou împreună, după ce Cornelia Catanga a anunțat despărțirea care a avut loc în luna aprilie. De ce s-au răzgândit cei doi.

La doar câteva zile după ce Cornelia Catanga a recunoscut că s-a despărțit de soțul său, artista a vorbit despre aceste momente grele și despre momentul în care vor divorța.

Cornelia Catanga a recunoscut că fiul ei, Alexandru, este mesagerul dintre ea și Aurel Pădureanu de la începutul primăverii. Cei doi continuă să locuiască în aceeași casă, la etaje diferite și nu își mai vorbesc deloc. În plus, vedeta se confruntă cu probleme de sănătate, după ce a suferit un infarct.

Citeste si: Cornelia Catanga, în doliu. Încă o dramă o lovește pe celebra artistă

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (…) În afara faptului că el are doi copii din prima căsnicie, cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe.

Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”, a spus Cornelia Catanga, care și-a pierdut cumnata în urmă cu câteva luni.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au despărțit
Cornelia Catanga plânge[Sursa foto: Captură YouTube]

Fiul Corneliei Catanga urmează să se căsătorească

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu continuă, însă, să facă echipă bună pentru cântări, așa cum au făcut-o timp de zeci de an la rând.

În plus, cei doi vor fi împreună și de dragul fiului lor, care urmează să se căsătorească.

Citeste si: Cornelia Catanga și-a pierdut vederea în urma stopului cardio-respirator! Informații cutremurătoare despre artistă

„Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză.

Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea. La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele. Oricum, pe 6 august de ziua lui, fiul nostru, Alex, i-a pregătit o surpriză la un local, o masă întinsă cu bunătăți, am fost și eu, că doar e tatăl copilului meu.
Trebuie să fim împreună, ca soț și soție, și la nunta băiatului nostru, care va avea loc după necazurile cu pandemia de coronavirus. Va fi un chef de pomină, cu 150 de invitați”, a dezvăluit Cornelia Catanga pentru Click.ro., a mai povestit Cornelia Catanga.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cornelia Catanga și-a pierdut vederea în urma stopului cardio-respirator! Informații cutremurătoare despre artistă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies