Interpreta de muzică populară și-a dorit ca în acest an să pregătească cozonaci babcka, așa că s-a apucat din timp de ei.
Cornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri, atât din folclorul românesc, cât și din showbizul românesc, iar acum că sărbătorile se apropie, interpreta de muzică populară s-a apucat de treabă și a frământat cozonacii de ieri, iar astăzi i-a și copt, alegând să pregătească cozonaci babcka, nu pe cei tradiționali, în acest an. În plus, artista a împărtășit rezultatul și în mediul online.
Cornelia Rednic a pregătit deja cozonacii pentru Crăciun
În cursul zilei de ieri, artista a postat pe pagina sa de Instagram, un Story, în care își prezenta cozonacii babcka, proaspăt pregătiți, frământați, împletiți și plini cu umplutură de cacao și nucă. Deși întregul proces a durat destul de mult, s-a decis să îi pregătească încă de ieri, pentru că au nevoie de cel puțin 8 ore de stat la frigider, înainte de a trece la coacerea lor.
“Ce fac eu la ora 00:30 noaptea, iată… fac cozonaci. Este vorba despre celebrul cozonac babka, se muncește foarte mult la el, de aceea am ales să le dau acum forma, să-i umplu acum, pentru că ei trebuie să stea pentru cel puțin 8 ore la frigider. Sunt niște dolofani frumos, mi-au ieșit foarte frumoși și mă laud cu dolofanii mei, dar să-i vedeți mâine, când sunt copți, cât vor fi de frumoși!”, a menționat Cornelia Rednic, pe pagina sa de Instagram, într-un filmuleț postat la Story.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
“Cozonacii de la…12 noaptea… babka! Nu este o rețetă tradițională românească, dar este un cozonac extrem de bun! Necesită multe ore de muncă, dar merită! Pentru 8 ore cel puțin îi las la frigider, iar mâine îi coc! Revin cu bunătățile la gata!”, a fost descrierea adăugată de aceasta, la postarea cozonacilor.
Astfel, astăzi s-a ocupat de coacerea lor, iar rezultatul a fost unul absolut încântător! Cornelia Rednic a pregătit inițial trei cozonaci, însă atât de buni au fost,
“Cozonacii mei sunt gata. Babcka, după cum vă spuneam azi-noapte. Au stat multe ore la rece, la frigider, și pe urmă i-am pus la copt. Eu am făcut trei, dar ce să vezi, am rămas cu doi! Dar tocmai asta e bucuria, când cei dragi mănâncă cu bucurie din ceea ce faci, ce gătești.
“Hai că mi-a ieșit și de data astaaaaa! Multă muncă, e adevărat, dar merită.”, a fost descrierea adăugată de aceasta, la postarea cozonacilor.
În plus, în urmă cu doar câteva zile, atunci când a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, interpreta de muzică populară a povestit și cum a știut, dintotdeauna, că își va face o carieră și un nume cunoscut de publicul larg.
“Nu, eu nu. (…) Noi doi venim din două medii foarte diferite, din lumi diferite, pot să spun, pentru că Lupu a crescut într-o familie de cinci copii, pe Valea Izei, la țară și prin foarte multe greutăți și neajunsuri, eu în schimb, am crescut singură la părinți, foarte multă vreme singura nepoată în neamul nostru, noi nu suntem un neam mare, la noi au existat câte unul, maxim doi copii în neam și atunci am fost foarte iubită și probabil și de aici vine deschiderea asta a mea și nu știu… faptul că văd totul în pozitiv și că totul are un final fericit și că toate până la urmă sunt bine. Și mie îmi plăcea să cânt dintotdeauna, de micuță am cântat, dar niciodată nu mi-am dorit sau cel puțin nu m-am gândit că voi face (…) asta o meserie. Ce am știut eu, cumva subconștientul meu dintotdeauna, a fost că voi fi cineva.”, a declarat Cornelia Rednic, la Mădălin Ionescu.