Cornetele umplute cu ciocolata sunt delicioase! Se fac in sapte pasi banali si sunt o incantare pentru papilele gustative.
Ingrediente:
Pentru mini rulouri:
cca 260 gr faina
1 lingura zahar fin
1 lingurita cacao
cca 40 gr margarina
1 lingura vin Marsala
1 albus
zahar pudra
sare
ulei vegetal
Pentru umplutura:
450 gr branza ricotta
1/2 lingurita esenta de vanilie
cca 140 gr zahar fin
cca 60 gr ciocolata neagra razuita
Mod de preparare:
1.
2. Inveleste compozitia in folie alimentara si bag-o in frigider pentru vreo jumatate de ora.
3. Scoate-l apoi, intinde-l pe masa folosind un sucitor si decupeaza din el bucatele in forma ovala.
4. Bucatelele decupate impatureste-le (trece parte peste parte), ca sa obtii un fel de cornet, dar fara sa sigilezi capetele.
5. Pune-le la prajit in ulei incins, apoi scoate-le pe niste prosoape absorbante de bucatarie.
6. Mixeaza branza ricotta cu zaharul, esenta de vanilie si ciocolata neagra.
7. Umple cornetele cu aceasta compozitie si serveste-le cu putin zahar pudra.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro