Cornuletele sunt gata imediat si se vor topi in gura, cu conditia sa respectati un truc folosit de multe ori la prepararea aluaturilor.
Ingrediente
Pentru aluat
400 grame de faina
Sucul de la o lamaie
300 grame de unt
150 grame zahar pudra
Un plic zahar vanilat
Un praf de sare
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Negresa cu visine si crema de branza- Un desert pe placul tuturor, fara exceptie!
Pentru
umplutura
Dulceata de visine
100 grame de nuci
Coaja de la o lamaie
Zahar pudra
Mod de preparare
Intr-un bol, amestecati faina cu un praf de sare, untul moale, sucul de lamaie, zahar vanilat si zharul pudra. Amestecati bine ingredientele, eventual cu ajutorul mixerului.
Asa prepari cel mai simplu foitaj de casa! Iti iese ca la patiserie!
Lasati aluatul sa stea pentru 30 de minute, apoi se intinde cu sucitorul, se impacheteaza si se procedeaza
Separat, nucile se rumenesc usor in tigaie apoi se macina si se amesteca cu dulceata si coaja de lamaie.
Citeste continuarea pe Mooza.ro.