Geta Sterp a dezvăluit rețeta cornulețelor cu gem și brânză sărată.
Geta Sterp a împărtășit cu urmăritorii săi pe rețele de socializare o rețetă delicioasă care poate fi pregătită atât ca desert, cât și ca gustare de dimineață. Fiica cea mică a mamei Geta a pregătit cornulețe cu gem și cornulețe cu brânză sărată deasupra cărora a presărat brânză rasă.
Ingrediente:
- 500 gr de făină
- Două gălbenușuri
- 100 gr de unt
- 100 gr untură
- 100 gr smântână
- Un praf de sare
- Două pliculețe de zahăr vanilat
- Un pliculeț praf de copt
Pentru umplutură:
- Gem (după preferințe)
- Brânză sărată
Modul de preparare al cornulețelor pregătite de Geta Sterp
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citește și: Cozonac pentru Paște, rețeta pregătită de Geta Sterp. “Am o rețetă foarte simplă și tare delicioasă.”
După ce a întins pe masă exact ce are nevoie, aceasta explicat, pas cu pas, cum amestecă ingredientele, care sunt cantitățile necesare realizării cornulețelor și a menționat un aspect foarte important, că acest tip de aluat pentru cornulețe nu are nevoie de timp pentru a crește.
@geta.sterp Iubesc să fac cornulețe pentru cei dragi, așa că nu puteau lipsi de pe masa de Paște. 🩷 Este una din rețetele mele preferate și vă invit și pe voi să o testați! Am cumpărat cele mai multe ingrediente de la @profi, unde puteți găsi toate cele necesare pentru masa de sărbători. În familia voastră ce deserturi se fac? 🪻 📝 Ingrediente: Pentru aluat: 500 g de făină două gălbenușuri 100 g de unt 100 g de untură 100 g de smântână un praf de sare două pliculețe de zahăr vanilat un pliculeț de praf de copt Pentru umplutură: gem (eu am folosit de caise, dar puteți folosi de care doriți) brânză sărată Poftă bună! (P)
♬ sunet original- Geta Sterp