Cornuri cu nuca si gem - reteta de post

Cornuri cu nuca si gem - reteta de post
Cornuri cu nuca si gem - reteta de post

O reteta de patiserie facuta foarte usor si acasa in bucatarie este urmatoarea reteta de cornuri cu gem si anume cornuri umplute cu gem si nuca. Pentru 16 cornuri sunt necesare urmatoarele ingrediente:

Pentru aluat:

    1,5 cana faina
    20 g drojdie
    1 cana apa
    2 linguri ulei
    1 varf lingurita sare
    1 lingurita zahar

Pentru umplutura

    ½ borcan gem de afine
    miez de nuca

Mod de preparare:

Pentru inceput se face un aluat dospit de post identic cu aluatul de scovergi sau de paine.

Cum se procedeaza, se dizolva intai drojdia frecand-o cu zahar apoi se pune intr-un castron cu apa calduta, sare si ulei. Se amesteca bine si se incorporeaza treptat faina, faina se pune cat cuprinde adica pana cand se obtine un aluat elastic si nelipicios.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Budinca aerata din branza - Reteta fara gris si fara faina

Donald Trump, înșelat de a doua soție chiar cu garda lui de corp! Detalii halucinante

Ioana Tufaru, ceartă cu soțul: "Mi-am făcut bagajele și am plecat. Nu mai suportam..." | Declarații exclusive

VIDEO Emilia Ghinescu și Nicu Paleru topesc inimile tuturor. Ipostazele SENZAȚIONALE în care au fost filmaţi: "Se vede chimia dintre ei. Emană dragoste și fericire această filmare". Interpretarea lor îţi taie respiraţia

Ultima pofta a indragitei Adelina Pestritu. S-a delectat cu un "vulcan de ciocolata" delicios. Iata reteta desertului apetisant

„Nu mă luați în serios”. Lia, revoltată de glumele făcute de băieții din casă. Ce a deranjat-o pe concurentă

Ea este Andreea Cristiana, eleva de clasa a XI-a din Iași care s-a speriat de un urs și s-a înecat în Lacul Frumoasa din Harghita


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies