Coroanele de zirconiu - soluția pentru un zâmbet sănătos

Coroanele de zirconiu - soluția pentru un zâmbet sănătos
Coroanele de zirconiu - soluția pentru un zâmbet sănătos

În ceea ce privește modalitățile de înfrumusețare, aspectul danturii ar trebui să fie o preocupare care primează. Un zâmbet impecabil este, dincolo de orice alte implicații estetice, un prim indiciu al sănătății orale. Problemele dentare produc disconfort, dureri și atunci când devin foarte vizibile ne afectează încrederea de sine.

 

Din fericire, medicina modernă ne pune la dispoziție proceduri eficiente prin care putem corecta defectele dentiției și putem obține un zâmbet de invidiat.

Cum poți avea un zâmbet frumos și sănătos?

Printre procedurile de ultimă generație menite să ne aducă pe chip un zâmbet ideal se numără mai multe variante la care putem apela. De exemplu, dacă ne dorim dinți mai albi, îi putem obține doar printr-o programare la un cabinet stomatologic în cadrul căreia putem beneficia de o albire dentară profesională.

Pentru dinții nealiniați corespunzător, există posibilitatea de a opta pentru purtarea unui aparat dentar, alegând dintr-o mulțime de dispozitive cu specificații diverse. Aplicarea unor fațete dentare ne garantează, de asemenea, un zâmbet de invidiat, care va cuceri toate privirile.

Totuși, care sunt soluțiile la care putem apela în cazul dinților foarte degradați și cum îi putem înlocui pe cei pe care i-am pierdut?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

O proteză dentară este una dintre opțiuni, însă, în ciuda costurilor accesibile, nu prezintă foarte multe alte avantaje. De multe ori poate fi incomod să porți o proteză, mai ales dacă ne raportăm la cele mobile.

Implanturile dentare sunt o altă metodă frecventă pentru recuperarea dinților pierduți. Costurile acestora au devenit mai accesibile in ultimii ani si reprezinta varianta cea mai indicata de a inlocui dintii pierduti de pe arcade.

Una dintre cele mai populare metode de a căpăta o dantură fără cusur este aplicarea unor coroane de zirconiu. Acestea au foarte multe avantaje, printre care prețurile foarte avantajoase și durabilitatea sporită.

Recomandarile specialiștilor Life Dental Spa: De ce să alegi coroanele de zirconiu

Rolul unei coroane dentare este acela de a reda forma naturală a danturii, fiind colacul de salvare în cazul pacienților care și-au pierdut mai mult de jumătate dintre dinți.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Coroanele de zirconiu reprezintă cea mai recentă tendință în materie de soluții stomatologice pentru refacerea danturii.

În urmă cu câțiva ani, existau doar coroane metalice sau acrilice, două opțiuni inferioare din punct de vedere calitativ. Spre deosebire de acestea, coroanele din zirconiu oferă maximul de estetică, fiind o opțiune durabilă și rezistentă pentru realizarea lucrărilor dentare.  

Specialiștii din cadrul clinicii Life Dental Spa recomandă acestă soluție stomatologică deoarece ea oferă mai multe beneficii: zirconiul este estetic, rezistent, biocompatibil cu țesutul cavității orale.

În plus, spun medicii, avantajul major al dinților din zirconiu este că sunt lipsiți de conductivitate electrică, ceea ce se traduce în confort sporit pentru pacient (deoarece coroanele din zirconiu nu manifestă hipersensibilitate la rece-cald).

Coroane de zirconiu la Life Dental Spa pentru un zâmbet ”regal”

Pentru a-ți recăpăta bucuria de a zâmbi, alege cea mai bună clinică stomatologică! Specialiștii de la centrul Life Dental Spa te întâmpină cu servicii dentare profesionale, la costuri accesibile!



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Costel și Daniela erau căsătoriți de 13 ani, dar într-o seară ceva cumplit s-a întâmplat. După ce au luat cina și au consumat alcool, bărbatul a avut chef de amor. Doar că în timpul partidei, femeia i-a spus ceva ce l-a scos din sărite

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Catherine Siachoque, în doliu! Fratele actriţei de telenovele a murit

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies