Coronavirus. Medicamentul descoperit de chinezi care poate ajuta la combaterea COVID-19, „Trebuie inclus în tratament cât mai curând”

FAVIPRAVIR- medicamentul care ajută la combaterea COVID-19
FAVIPRAVIR- medicamentul care ajută la combaterea COVID-19

Potrivit Mediafax, o agenție de presă din China a anunțat că cercetătorii au terminat studiile pentru Favipravir, un medicament antiviral care poate combate COVID-19.

Favipravir este un medicament pentru gripă, originar din Japonia, care s-a aprobat pentru uz zilnic în anul 2014. Directorul Centrului Național pentru Dezvoltare Biotehnologică din China, Zhang Xinmin, a anunțat că acest medicament nu a manifestat reacții negative în perioada de testare, chiar dacă mai mult de 80 de pacienți au participat la acest studiu clinic.

Citeste si: Simona Halep, gest extraordinar pentru a combate COVID-19. Bravo, campioano!

Studiul a constat în tratarea multicentrică a unui număr fix de pacienți cu Favipravir, iar rezultatele au fost bune, în comparație cu cele ale unui alt grup căruia nu i s-a administrat acest FAVIPRAVIR

Dintre acești pacienți participanți la studiul din orașul Shenzen, 35 au fost tratați cu Favipravir, iar 45 au făcut parte dintr-un grup de control. Se pare că Favipravirul a grăbit apariția rezultatelor negative, la testarea pentru noul coronavirus, COVID-19 și, mai mult decât atât, un alt studiu, condus de spitalul Universității Wuhan, a demonstrat un efect terapeutic mult mai prezent și bun, în

cazul pacienților tratați cu acest medicament antigripal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

FAVIPRAVIR- medicamentul care ajută la combaterea COVID-19
FAVIPRAVIR- medicamentul care ajută la combaterea COVID-19

Citeste si: Coronavirus. Ce trebuie să ai în casă pe perioada carantinei?

Zhang a explicat că rezultatele pozitive obținute de Favipravir, ar trebui să ducă la includerea sa cât mai rapidă în planurile de diagnostic și tratament pentru COVID-19.

Conform agenției Xinhua, una dintre marile companii farmaceutice din China, a primit aprobarea Administrației Naționale pentru Produse Medicale, pentru a realiza aprovizionarea constantă cu Favipravir și pentru a-l produce în cantități cât mai mari.

Citeste si: Coronavirus. Rețeta prof. dr. Monica Pop pentru creșterea imunității



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Coronavirus. Adrian Streinu-Cercel demontează mituri despre COVID-19

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies