Coşmarul prin care a trecut Monica Roşu cu faţa la Exatlon! ”Eram foarte inflamată, cu bube mari, nici în baracă nu mai aveam voie să stau”

Coşmarul prin care a trecut Monica Roşu cu faţa la Exatlon! ”Eram foarte inflamată, cu bube mari, nici în baracă nu mai aveam voie să stau”
Coşmarul prin care a trecut Monica Roşu cu faţa la Exatlon! ”Eram foarte inflamată, cu bube mari, nici în baracă nu mai aveam voie să stau”

Monica Roşu a renunţat să meargă mai departe în show-ul Exatlon din cauza problemelor mari pe care le-a avut cu tenul.

 

Monica Roşu a trăit clipe dramatice la Exatlon! Motivul pentru care a fost nevoită să nu mai poată sta nici măcar în baracă!

 

Monica Roşu s-a numărat printre cele mai puternice concurente din echipa ”faimoşilor”! Din păcate, deşi mulţi o vedeau la un moment dat chiar şi un potenţial câştigător Exatlon sezonul 2, ei bine, o durere la genunchi şi, în special, problemele cu tenul au

scos-o din circuit!”A fost un coşmar! După afecţiunile de la genunchi, au venit cele cu faţa! M-am dus la doctor, fiindcă nu mai suportam să mă văd aşa!”, a povestit gimnasta!

 

Problemele Monicăi nu au apărut dintr-o dată, ci după primele săptămâni ale show-ului! ”Totul a fost treptat! Iniţial, am crezut că erupţia de pe faţă o să mi se vindece, dar nu a fost deloc aşa! Cu trecerea timpului, aveam tot mai multe bube şi lucru acesta m-a speriat! Nu am mai putut suporta şi m-am dus la dermatolog să văd care este

cauza şi cum aş putea să îmi revin! Mi s-a spus că soarele puternic mi-a afectat pielea. Apoi, toate cumulate, igiena precară, fiindcă, să recunoaştem, era dificil să te speli cum trebuie acolo sau să îţi cureţi pielea, nămolul pe care îl luam din plin pe faţă la trasee, în fine, dacă aş mai adăuga aici şi faptul că am şi o sensibilitate a tenului, totul a dus la o situaţie de nedescris”, a mai dezvăluit ”faimoasa”!

 

Monica Roşu a trăit clipe dramatice la Exatlon, mai ales după vizita la medic! Atunci, a realizat că pentru ea competiţia a ajuns la final! ”Mă mir că am rezistat cu faţa timp de trei luni! De altfel, când m-am dus la control, in ultimul stadiu, şi m-a văzut doamna doctor, a chemat-o şi pe fata cu care venisem la spital şi i-a zis clar...”faţa

ei nu mai poate fi expusă niciun minut la soare”! Eram foarte, foarte inflamată şi mi s-a explicat că am nevoie de repaus absolut. Mai mult, mi-au spus că nici în baracă nu mai pot să stau, pentru că trebuia să am o altă temperatură pentru protejarea tenului, în caz contrar, situaţia s-ar fi agravat şi mai tare! Am fost atât de bulversată, că nu mai ştiam ce decizie să iau! Dacă iniţial, m-am gândit că lucrurile nu sunt atât de serioase şi dacă am să iau nişte pastile, o să mi se refacă faţa, ei bine, pe urmă, am realizat
că nu era deloc aşa! Am fost nevoită să părăsesc competiţia”, a conchis ”faimoasa”!

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

DOLIU! Un sportiv a suferit un stop cardiac şi a murit! Avea doar 19 ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Aflata pe ultima „suta de metri” a competitiei Exatlon, Corina Petrut recunoaste: „Am emotii care ma coplesesc!”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies