Cosmin, dezamăgit de faptul că Ștefania a fost interesată de preferințele lui Antoni. “Evident că nu era vorba de Giuly, era vorba de tine.”

Cosmin, dezamăgit de faptul că Ștefania a fost interesată de preferințele lui Antoni. “Evident că nu era vorba de Giuly, era vorba de tine.”
Cosmin, dezamăgit de faptul că Ștefania a fost interesată de preferințele lui Antoni. “Evident că nu era vorba de Giuly, era vorba de tine.”

Cosmin a mărturisit că este deranjat de discuția Ștefaniei cu Antoni.

Gala din Casa Iubirii a adus momente de tensiune între Cosmin și Ștefania, deoarece acesta se consideră dezamăgit de gestul pe care tânăra l-ar fi făcut. În timpul unei discuții, Ștefania s-a arătat interesată dacă Antoni ar putea să cunoască și fetele aflate într-o relație sau în cunoaștere, iar la cele auzite, Cosmin a rămas dezamăgit.

Cosmin: Nu știu ce să spun. Nu pot.

Andreea Mantea: Ce simți?

Cosmin: Dezamăgire.

Andreea Mantea: Legat de cine?

Cosmin: De ea.

Ștefania: De ce?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cosmin: La un moment dat, Antoni a spus că vrea să cunoască toate fetele, iar ea a întrebat dacă și pe cele care sunt în cuplu. Și mai multe chestii. Dar asta m-a mișcat. Adică ai vrut să știi dacă ai fi interesat să cunoască fetele care sunt în cuplu. Evident că nu era vorba de Giuly, era vorba de tine.

De ce a fost Ștefania interesată de preferințele lui Antoni

Citește și: Este vindecat Gagea de fosta relație? Ce sentimente a stârnit în el momentul special dintre Roberta și Sebastian? „Consecințele au fost mai dureroase și nu am arătat nimănui.”

Cosmin și Ștefania
Cosmin și Ștefania[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Sebastian și Roberta, surprize de zile mari de ziua lui. Tânărul i-a cerut să îi fie iubită, iar ea a ieșit dintr-o cutie de cadou. “Nu m-am așteptat niciodată în viață.”

Ștefania a ținut să justifice întrebarea ei, spunând că a vrut doar să fie curioasă, deoarece majoritatea fetelor se află într-o cunoaștere sau un cuplu și a fost interesată să vadă dacă ar fi în stare să se bage într-o relație. Cosmin, de asemenea, a întrebat-o de ce a fost interesată de acest aspect, iar ea a spus că trebuia să aibă un motiv de conversație. Chiar cu câteva zile înainte, Cosmin și Ștefania au avut o discuție cu privire la exteriorul lor și dacă ceva din afară ar putea să fără să se îndepărteze.

Cosmin a spus că nu ar exista nimeni care să îi îndepărteze, iar Ștefania a spus că toate lucrurile din exterior care vin reușesc să o facă și mai puternică. Acum, situația între ei este una tensionată.

Ștefania: Am spus și de cele în cuplu sau în cunoaștere pentru că majoritatea dintre noi suntem în cuplu sau cunoaștere. L-am întrebat să știu dacă s-ar băga într-un cuplu sau o cunoaștere.

Cosmin: De ce te-ar interesa?

Ștefania: Trebuia să vorbesc ceva acolo cu el.

Cosmin: Ok. Deci doar de dragul conversației.

Antoni și Cosmin
Antoni și Cosmin[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum o vede Antoni pe Ștefania, de când a intrat în casă. Cum a reacționat Cosmin: „E o femeie frumoasă, aș fi nebun să zic că nu m-aș îndrepta spre o femeie frumoasă.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies