Cosmin Stanciu, probleme grave de sănătate la Survivor România: "Starea lui s-a agravat în ultima vreme"! Cum arată după cinci luni de competiție

cosmin stanciu probleme la survivor romania
Cosmin Stanciu are probleme grave de sănătate la Survivor România

Parcursul lui Cosmin Stanciu la Survivor România devine incert. Faimosul are probleme grave de sănătate.

Andreea Lodbă a vorbit despre probleme grave de sănătate ale lui Cosmin Stanciu de la Survivor România. Fosta concurentă mărturisește că l-a găsit pe Faimos destul de rănit și din această cauză nu participa pe trasee, dar nici la consiliu.

Cosmin Stanciu, probleme grave de sănătate la Survivor România

Cosmin Stanciu nu mai are voie să intre pe traseele din Republica Dominicană din cauza problemelor medicale cu care se confruntă, conform celor spuse de Andreea Lodbă.

Actrița a menționat că Faimosul se plângea de dureri încă dinainte ca ea să ajungă în competiția din Republica Dominicană, însă acestea s-au agravat pe parcurs.

Citeste si: Culiță Sterp a mâncat din gunoaie la Survivor România: "Făceam orice ca să găsim altceva"

cosmin stanciu probleme de sanatate
Cosmin Stanciu se confruntă cu dureri groaznice la Survivor România[Sursa foto: Instagram Cosmin Stanciu]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Cosmin avea dureri de spate și când eram eu în competiție. Se ocupa domnul doctor Teo de el. Din ce am reușit să văd, starea lui s-a agravat în ultima vreme. Nu a fost nici la consiliu. Am văzut că doctorul îi făcea masaj. Se plângea de dureri”, a declarat Andreea Lodbă.

Cosmin Stanciu s-a plâns de-a lungul timpului de dureri în zona spatelui, dar și a pieptului, astfel că a trebuit transportat la spital, durerile fiind insuportabile. 

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare?! "Nu am cum să uit o persoană"

După accidentările suferite de Cosmin Stanciu, Zanni i-a acuzat pe colegii lui că se bucură de suferința Faimosului, dat fiind faptul că acum pot ieși în față.

„Când aud vrăjelile astea…știu exact ce este în capul fiecăruia. Nu vă pare rău, mai ales ție, Ștefan, care spuneai să ridice mâna și să plece că ți-era frică la imunități să nu se piardă puncte.

cosmin stanciu survivor romania
Cosmin Stanciu nu mai poate intra pe traseele din Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Cosmin Stanciu]

Dacă Cosmin va pleca acasă, ne pare rău că e în spital, că poate are ceva, probleme. Cei noi sunt convins că se bucură categoric că mai au un loc în față”, a declarat Zanni.

Cosmin Stanciu a avut greutăți și în carieră, însă acest lucru nu l-a împiedicat să fie o persoană determinată și luptătoare.

„Am avut o accidentare, o ruptură de mușchi la un campionat mondial, chiar în calificări, și nu am mai putut continua competiția.

În anul precedent, fusesem campion mondial. Atunci m-am întrebat dacă mai sunt bun sau evenimentele din viața mea m-au dus la acea accidentare. Mama decedase cu puțin timp înainte și mi-a lipsit concentrarea la antrenamente", a spus Cosmin Stanciu.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare?! "Nu am cum să uit o persoană"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies