Costi Ioniță, complet dezbrăcat în fața concurenților de la Survivor România! “Să te dezbraci complet, să te pui în cap să îți atârne toate chestiile invers!”

Costi Ioniță, complet dezbrăcat în fața concurenților de la Survivor România! “Să te dezbraci complet, să te pui în cap să îți atârne toate chestiile invers!”
Costi Ioniță, complet dezbrăcat în fața concurenților de la Survivor România! “Să te dezbraci complet, să te pui în cap să îți atârne toate chestiile invers!”

Costi Ioniță a uimit întreagă echipa prin faptul că stă dezbrcata în față întregii echipe de la Survivor România!

Costi Ioniță, celebrul producător muzical și artist, a intrat în competiția Survivor România pentru a-și depăși limitele în primul rând. Declarat de ani de zile vegan, Costi are tabieturile lui în insula din Republica Dominicană. Chiar dacă uimește în jurului cu toate ceea ce pune în aplicare ca o conduită zilnică, acesta este nepăsător de ceea ce cred ceilalți concurenți ai echipei Faimosilor.

O discuție despre faptul că mereu este dezbrăcat Costi Ioniță a fost pornită între Simona Hapciuc și Cosmin.

Simona Hapciuc precizează: “Am spus că dacă domnul Costi stă în fiecare zi și meditează și este atât de calm pentru liniște sufletească am zis să mă apuc și eu. Mi-am făcut aici un tron din nuci de cocoș și am zis să mă apuc să meditez și eu în mijlocul pădurii, poate îmi dă mai multă energie să aduc mai multe puncte la meciuri.

Una peste alta pe mine Costi mă uimește! Cum poți în fiecare zi la prima ora a dimineții să te dezbraci complet, să te pui în cap să îți atârne toate chestiile invers… Eu nu înțeleg de ce face toate lucrurile astea! Tu ai vorbit cu el pe tema asta?”, a comentat aceasta uimită de ceea ce vede în fiecare zi.

Citeste si: Costi Ioniță este concurentul care a părăsit Survivor România 2021: ”Eu merg înainte. O să fac lucruri mărețe”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cosmin: “Din câte observ eu este o chestie de relaxare și pace interioară pentru el! Așa am senzația. El chiar este că într-o vacanță aici. Primul care se trezește și merge cu rucsacul acolo pe plajă la locul lui și face tot felul de exerciții de respirație, yoga. Pentru el faptul că nu mâncăm este că o detoxifiere. Mi se pare amuzant că el stă dezbrăcat de tot cu voi fetele… și uneori stau și mă gândesc oare cum este pentru voi? Și pentru mine că băiat prima dată a fost un șoc așa! La voi cum a

fost?”.

Citeste si: „Survivor Romania” a plasat Kanal D pe podium, cu peste trei milioane de privitori! Costi Ionita, eliminat din competitie! Aseara Faimosii au iesit invingatori cu un scor zdrobitor, de 10-1

Simona Hapciuc: “A fost chiar prima zi când am ajuns aici și era Costi într-o poziție, complet dezbrăcat și medita și a trecut Alexandra Stan pe lângă el și noi ne uitam fix al ei doi să vedem dacă Alexandra are vreo reacție.

Și nici nu a avut nicio treaba!”.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Majda Aboulumosha de la Survivor România a ajuns de urgență la spital cu convulsii! “Nu mai văd!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies