EXCLUSIV! Ce bărbat celebru a refuzat participarea la emisiunea pentru burlaci?! Colegul său de breaslă i-a „suflat” locul

costin-gheorghe-a-refuzat-participarea-la-burlacul
costin-gheorghe-a-refuzat-participarea-la-burlacul

Cea mai cunoscută emisiune pentru burlaci și-a anunțat începutul noului sezon, așa că vă prezentăm în exclusivitate ce bărbat celebru i-a refuzat pe producători.

Ei bine, se pare că așteptarea a luat sfârșit pentru domnișoarele care vor să își găsească sufletul pereche la TV: cea mai cunoscută emisiune pentru burlaci și-a anunțat începutul, în toamna anului curent. După foarte multe luni în care s-a zvonit că Jador va participa la faimoasa emisiune, s-a aflat într-un final ce burlac râvnit din showbiz a fost ales să plece în Turcia, acolo unde vor avea loc filmările.

Citeste si: Incredibil ce a putut să spună Jador despre Elena şi Costin Gheorghe! Vezi cum a vorbit despre cele două vedete! EXCLUSIV!

costin-gheorghe-a-refuzat-participarea-la-burlacul
costin-gheorghe-a-refuzat-participarea-la-burlacul

Dar, stați, căci lucrurile se complică! Înainte ca el să fie ales burlacul anului 2020, un alt bărbat celebru și foarte îndrăgit (mai ales de fane) era dorit de către producători, dar, din motive bine întemeiate și argumentate în exclusivitate pentru kfetele.ro,

acesta s-a văzut nevoit să refuze oferta.

Ce bărbat celebru a refuzat să fie burlacul anului?! Este vorba despre...

Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe și fost semifinalist la Exatlon, în cel de-al treilea sezon, a refuzat participarea la celebra emisiune, deci nu el va fi burlacul anului 2020! Totuși, fiind un sportiv extrem de bine cotat și unul dintre cele mai iubite nume de la Exatlon România, Costin Gheorghe a mărturisit că nu se vede participând într-un astfel de format, decizie ce este de invidiat!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Elena Gheorghe, supersexy la plajă! Uite cum au surprins-o paparazzii? Crezi că şi-a mărit sânii? FOTO EXCLUSIV!

costin-gheorghe-a-refuzat-participarea-la-burlacul
costin-gheorghe-a-refuzat-participarea-la-burlacul

Acesta a pus pe primul plan familia- la fel ca de fiecare dată, și și-a motivat decizia într-o manieră emoționantă! Costin provine dintr-o familie religioasă, tatăl său fiind preot, așa că își dorește să le facă cinste alor lui.

Totodată, iubitul sportiv are și o fetiță și nu își dorește ca micuța lui să îl vadă curtat de zeci de femei.

„Am fost la un fel de casting, iar după două-trei săptămâni m-au anunțat că vor să mă ia 100%. E un proiect extraordinar, e clar că îmi putea aduce un capital de imagine uriaș, dar așa e cel mai bine.

Eu am refuzat acum trei săptămâni mai ales din cauza statutului mei familial: nu doar că tatăl meu e preot, dar am un copil, o fetiță în vârstă de doi

ani, și nu îmi permit...” a mărturisit Costin Gheorghe, pentru kfetele. ro.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Burlacul anului va fi... Andi, fost concurent la Survivor România!

După refuzul lui Costin Gheorghe, se pare că producătorii i-au găsit un înlocuitor extrem de repede: este vorba de Andi, fost concurent la Survivor România și Insula Iubirii. Bărbatul este sportiv de performanță, campion la culturism, așa că nu e de mirare că atrage femeile ca un magnet, asemenea colegului său de breaslă, Costin Gheorghe.

costin-gheorghe-a-refuzat-participarea-la-burlacul
costin-gheorghe-a-refuzat-participarea-la-burlacul

Se pare că Andi nu este străin nici de înfiriparea idilelor pe micile ecrane, mai ales că în cadrul participării sale la Insula Iubirii, râvnitul burlac a format un cuplu cu Hannelore, chiar dacă pentru o perioadă scurtă

de timp. Acum, odată cu începerea emisiunii, femeile vor lupta pentru inima fostului supraviețuitor, în timp ce el le va elimina, în funcție de preferințe, până când va rămâne doar cu cea care este aleasa inimii lui.

Citeste si: Costin Gheorghe de la Exatlon a dat lovitura! "Faimosul" este imaginea unui brand italian celebru!" Să vă dau un mic pont"



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Andreea Bălan, surpriză uriașă la prima oră a zilei! Cine a venit în vizită: „Aoleu, aoleu”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies