Costin Gheorghe de la Exatlon a dat lovitura! "Faimosul" este imaginea unui brand italian celebru! " Să vă dau un mic pont"

Costin Gheorghe de la Exatlon a dat lovitura!
Costin Gheorghe de la Exatlon a dat lovitura! "Faimosul" este imaginea unui brand italian celebru! " Să vă dau un mic pont"

Costin Gheorghe de la Exatlon a dat lovitura! "Faimosul" este imaginea unui brand italian celebru!

Costin Gheorghe, unul dintre cei mai îndrăgiţi "faimoşi" ai celui de-al treilea sezon al show-ului fenomen Exatlon, a părăsit România în urmă cu câteva ore. Sportivul a plecat din ţară, dar nu în vacanţă cum poate vă imaginaţi, ci în interes profesional.

De când s-a întors din Republica Dominicană, protagonistul nostru are o mulţime de contracte de imagine atât pe plaiurile mioritice cât şi peste hotare.

În prezent, fotbalistul se află la Istanbul, pentru şedinţe foto şi filmări. Deja suntem convinşi că v-am trezit curiozitatea şi nu ne dorim să vă mai ţinem în tensiune.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Mariana de la Exatlon, adevărul incredibil despre relaţia cu singurul ei fiu! Vezi de ce fuge tânărul de mama lui! "Nici nu a venit să mă ia de la aeroport când m-am întors de la Exatlon"

Costin Gheorghe de la Exatlon a dat lovitura! "Sunt foarte plăcut surprins şi totodată luat pe nepregătite!"

Surse din anturajul lui Costin Gheorghe ne-au spus că tânărul a dat lovitura. Şi nu exagerăm absolut deloc. Fratele Elenei Gheorghe a devenit imaginea unui brand italian celebru şi, surpriză, pozele cu el vor putea fi admirate în mai multe mall-uri şi aeroporturi din Italia.

Citeste si: Cristina Nedelcu de la Exatlon, ipostaze fierbinți în costum de baie! FOTO

Contactat telefonic, Costin ne-a povestit, emoţionat, că are o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional.

" Sunt foarte plăcut surprins şi totodată luat pe nepregătite! Într-adevar sunt la Istanbul pentru a filma si poza! Voi fi imaginea unei colecţii lansate de un brand italian celebru căruia nu îi pot da numele deocamdată! Să vă dau un mic pont: pozele vor fi în toate mall-urile şi aeroporturile din

Italia! Sunt foarte bucuros! Pe viitor probabil voi accepta şi propunerea celei mai mari companii de băuturi răcoritoare din lume şi voi pleca în America după Revelion...Alegerea este însă foarte grea pentru că este Ema la mijloc şi este cumplit să stau departe de copilul meu.", a declarat Costin.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cătălin Botezatu, propunere ŞOC pentru Costin Gheorghe de la Exatlon! "Faimosului" nu i-a venit să creadă! Declaraţii exclusive!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies