Costin Gheorghe, jurnalul unei vedete Exatlon în autoizolare! Ziua a 3-a!

Costin Gheorghe, jurnalul unei vedete Exatlon în autoizolare! Ziua a 3-a!
Costin Gheorghe, jurnalul unei vedete Exatlon în autoizolare! Ziua a 3-a!

Costin Gheorghe s-a autoizolat într-un apartament după întoarcerea din Spania și, timp de 14 zile, a decis să scrie un jurnal, prezentat exclusiv de WOWbiz.ro! Suntem la a treia zi...departe de lume

Costin Gheorghe își continuă dezvăluirile din perioada de autoizolare. Dacă în primele zile, am aflat ce l-a ”îndemnat pe el în lupta cu epidemia de coronavirus ”, acum, faimosul de la Exatlon poveștește cum este perioada de singurătate impusă de regulile personale. 

Citeste si: Italia moment de cumpănă: Un nou vârf în bilanțul cazurilor de coronavirus

Citeste si: 5 mituri despre coronavirus. Adevărat sau fals?

Citeste si: Un afacerist israelian, găsit mort în București. Ce s-a descoperit la autopsie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

”ZIUA A TREIA

Astăzi, m-am trezit mult mai optimist. Spuneam ieri că întrebarea ”Și acum ce să mai fac?” va deveni obsedantă.

Nu am vrut să fie așa. Stând la autoizolare, m-am tot întrebat dacă eu aș putea fi util pentru cei asemeni mie. Eu nu sunt medic, nu mă hazardez să dau sfaturi, nu vreau fiu judecător, nici măcar moral,ca să dau verdicte legate de comportamentele oamenilor în această perioadă de restriște. Și să fac pe psihologul, chiar că nu pot. Și atunci ce aș putea face? Am găsit. Eu sunt sportiv, așa că pot da câteva idei despre ce am putea face pentru a ne dezmorți în spațiul restrâns al unui apartament.
Ideea mea e bună, îmi spune sora mea...Da chiar ar merge să postezi pe internet astfel de recomadări, îmi spune și cealaltă soră. Ba chiar te vom ajuta plusează prima.

Bun, dar cum facem? le întreb. Eu sunt închis în casă și voi știți că nu avem voie să ne întâlnim.
Simplu,îmi răspunde Elena. Tu vei iniția pe instagram live-ul și poți invita două persoane.

Așa că privitorii vor putea vedea în direct ceea ce fac toate cele trei persoane și poate vor încerca să facă și ei mișcare.   Perfect. Așa vom face și... dacă tot te pricepi, Elena ești prima mea invitată, i-am zis.

Știam că nu mă putea refuza, pentru că așa mă ajută și pe mine, dar și pe toți cei dornici să mai alunge din monotonia claustrării din cauza nenorocitei de epidemii de coronavirus. Apoi, m-am gândit că ar fi bine să mai invit pe cineva și mai potrivit ca Alex Florescu,

antrenorul meu de fitness, și totodată un prieten bun, care îmi va da un program după care să mă ghidez.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Și cum filmarea urma să o facem după-amiază, îmi caut o preocupare. O găsesc repede pe măsură ce stomacul începe să se revolte. Mi se face foame, așa că îmi pregătesc un mic dejun gustos și mă decid brusc. Azi, o să fac mișcare, dar înainte fac și o olicică de sarmale. Îmi sun un prieten și îl rog să îmi cumpere cele necesare pentru a mă putea apuca de gătit.

Apoi mă învârt prin casă, cam fără rost, aruncând priviri pe fereastră. Soarele începe să strălucească pe cer și parcă încearcă, prin surâsul său auriu, să alunge îngrijorarea de pe chipurile bucureștenilor. Aud soneria și mă duc să deschid. Înainte mă uit însă pe vizor ca să fiu sigur că omul a plecat. Nu vreau să-l expun inutil unei contaminări. Deschid, îmi iau pachetul și apoi mă apuc de treabă. Nu vă plictisesc cu detalii, dar si sarmalele mi-au reușit. ALEX!Am uitat să-l sun. Pun mâna pe telefon, îi caut numărul în agendă.

”Trebuiem să facem mișcare atât cât stăm autoizolați în case”

-Alo!Salut Costin.
-Salut, îî răspund.

Și apoi a urmat o convorbire de vreo 10 minute în cursul căreia am pus la punct toate detaliile legate de exercitiile fizice. Mi-a dat un program pe care l-am și pus în practică mai pe seară. Abdomene, genoflexiuni, flotări și așa mai departe. Trebuiem să facem mișcare atât cât stăm autoizolați în case. Pentru că vorba aceea-omul mănâncă de plictiseală. Așa că, riscul de a constata că tricourile parcă au intrat la apă este foarte mare. Astăzi, mi-a ținut de urât toată familia. Am vorbit cu părinții, cu Ani, sora mea mai mică, și cu fiica mea, Ema. Și cine credeți că era cea mai îngrijorată?Da, ea, mama. Încearcă să îmi dea sfaturi dar ce să spună!O liniștesc și apoi închei convorbirea. Mâine urmează o nouă zi și vom pune în practică,pe instagram, programul sportiv. Fiți alături de mine.”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies