Cosumi carne rosie? Vezi la ce pericole te expui! Inima este grav afectata!

Cosumi carne rosie? Vezi la ce pericole te expui! Inima este grav afectata!
Cosumi carne rosie? Vezi la ce pericole te expui! Inima este grav afectata!

Daca de-a lungul timpului mai multe studii au scos la iveala faptul ca nu este bine sa consumi carne rosie cand ai probleme cu inima, noi iti expunem aici cateva motive pentru care carnea rosie si "inima" nu fac casa buna.

Un studiu pulicat de cei de la Cell Metabolism a demonstrat cu carnea rosie afecteaza inima. Tipul acesta de carne elibereaza in organism un nutrient intitulat L-carnitina ce poate duce la boli intestinale si chiar la TMAO, adica formarea unei placi daunatoare in intestine, ce poate duce la blocarea arterelor.

Totusi, acest lucru poate fi evitat. Pentru asta, Doctorul Stanely Hazen spune ca savantii sunt pe cale de a descoperit un compus ce poate "inhiba dezvoltarea enzimelor bacteriene sau se poate schimba compozitia bacteriana cu probiotice si alte tratamente", a spus doctorul Stanley.


Nici grasimile din fripturile suculente nu sunt benefice, asa ca trebuie sa menti sub control consumul de carne. Chiar si asa, se poate diminuna nocivitatea lor prin consumul de verdeturi pentru a promova dezvoltarea de bacterii benefice in intestin.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies