Diana Bart a explicat cum pregătește cotletul de porc cu ierburi aromatice.
Cunoscuta jurnalistă Diana Bart, mereu activă pe rețelele de socializare, reușește să împărtășească de fiecare dată din rețetele delicioase pe care le pregătește, iar din câteva ingrediente, reușește să obțină preparate gustoase, dar și sănătoase, obținând mereu un echilibru în farfurie. De la mic dejun sănătos, la prânz sau cină, chiar și deserturi, aceasta aduce o pată de culoare farfuriilor pe care le pregătește, inspirând pe doamnele și domnișoarele care au nevoie de idei.
Ingrediente:
- Cotlet de porc
- Apă
- Vin alb
- 3 căței de usturoi
- Sare
- Boia
- Cimbru
- Ulei de măsline
- Condimente pentru porc
“Batem feliile de cotlet până devin subțiri. Punem un pic de ulei într-o oală de cuptor și așezăm feliile de carne. Adăugăm condiment pentru porc pe ambele părți. Amestecăm 3 căței de usturoi, sare, boia, cimbru, ulei de măsline, un pic de apă, turnăm peste sosul încins și lăsăm la 170 de grade, pentru o oră. La jumătatea timpului întoarcem feliile și turnăm și jumătate de pahar de vin alb și unul de apă, dacă s-a evaporat din sos.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ce beneficii are cotletul de porc
Diana a explicat și care sunt beneficiile acestui preparat, în ce condiții ajută el, dar mai ales a adăugat faptul că este ideal persoanelor care țin diete. “Cotletul de porc este o alegere excelentă, atât pentru adulți, cât și pentru copii, iar beneficiile aduse sănătății sunt importante. Este bogat în proteine, o sursă de înaltă calitate, iar o porție de 100 de grame conține 24 de grame de proteine. Ajută la controlul greutății, ideal pentru cei care țin diete.”, a mai adăugat aceasta lângă postare.