Crăciun de poveste la Săvârșîn

Crăciun de poveste la Săvârșîn
Crăciun de poveste la Săvârșîn

La ceas de sărbătoare, “ROventura” ne invită să ne bucurăm de magia Crăciunului printr-o călătorie specială, chiar în sânul comunității care găzduiește reședința privată a Familiei Regale a României, la Săvârșîn.

“Eu personal am cumpărat o proprietate la Săvârșîn, în timpul războiului, pentru că am vrut să am și eu un picior în Transilvania”,  spunea Majestatea Sa, Regele Mihai Întâi al României, despre castelul cu o istorie de cinci secole.

Pe drumul tradițiilor nepieritoare de-aici, de la granița Ardealului cu Banatul, pornim alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele “ROventura”, pe străzile din Săvârșîn, acolo unde atmosfera de sărbătoare ne va cuceri iremediabil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

La Săvârșîn, primarul este iubit de întreaga comunitate și nu doar pentru că-i bun gospodar, ci și pentru latura să artistică, de poet în grai bănățean. Lăsându-l pe gospodar să-și termine treaba, și pe primar să se pregătească pentru primirea colindătorilor, călătorii noștri își continuă drumul, pentru a ne invita în locul în care vom poposi și de care ne vom bucura, prin intermediul emisiunii, de ultimele pregătiri culinare de sărbătoare.

În timp ce preparatele culinare unice, specifice Crăciunului, se pregătesc, facem, pe îndelete, un tur al pensiunii, înainte de împodobirea bradului și primirea colindătorilor.

Nu ratați, sâmbătă, 25 decembrie, o ediție de poveste “ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies