Creaţii inedite pe care le poţi face folosind acuarele

Creaţii inedite pe care le poţi face folosind acuarele
Creaţii inedite pe care le poţi face folosind acuarele

Dacă îţi place să îţi petreci timpul liber pictând şi cauţi mereu noi surse de inspiraţie, îţi venim în ajutor cu câteva idei de decoraţiuni, pe care le poţi realiza chiar la tine acasă, cu o pensulă şi nişte acuarele.

Pe lângă tablouri şi portrete, acum poţi picta felicitări, etichete, căni şi multe alte obiecte, aşa că iată care sunt ideile pe care ţi le-am pregătit!

Etichete pentru cadouri

O simplă etichetă pentru cadouri se poate transforma într-un accesoriu inedit, dacă îi adaugi puţină culoare. Poţi căuta prin casă o etichetă mai veche drept şablon, iar cu ajutorul acesteia poţi desena şi decupa mai multe etichete, pe care le perforezi apoi în partea superioară, pentru a introduce o panglică sau un şnur.

Apoi, cu ajutorul acuarelelor poţi adăuga pete de culoare, sau poţi picta diverse modele, în funcţie de anotimp sau de ocazie.

Ghirlandă din hârtie

Tot cu ajutorul unui şablon poţi desena şi decupa mai multe modele florale, iar apoi le poţi picta în culori pastelate, pentru a le oferi mai multă personalitate. După ce pictura s-a uscat, poţi să coşi florile la o maşină de cusut, sau le poţi perfora pentru a le prinde cu un şnur elegant.

Poţi realiza astfel de ghirlande pentru petrecerile copiilor de la grădiniţă, pentru aniversări sau pentru a-ţi decora biroul, într-un stil original.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Semne de carte

Dacă ai realizat nişte picturi abstracte în acuarelă, poţi profita de acestea şi le poţi transforma în semne de carte.

Le poţi tăia apoi în fâşii de 15 cm lungime şi 4 cm lăţime şi vei avea cele mai tari semne de carte. Dacă nu vrei ca acestea să se degradeze în timp, laminează-le, iar astfel culoarea îşi va menţine strălucirea. Dacă rezultatul este unul inedit, le poţi dărui şi prietenilor tăi câte un astfel de semn de carte, care cu siguranţă le va fi de folos în serile de lectură.

Felicitări

Chiar dacă acum este mai simplu să trimiţi un SMS sau o fotografie simpatică pe reţelele de socializare, felicitările vor rămâne mereu un cadou special. Dacă îţi place să pictezi, poţi realiza chiar la tine acasă câteva felicitări originale, cu diverse modele abstracte, în culori pastelate. Urmează-ți instinctul creativ și decupează felicitările în diferite forme, iar la final le poţi decora cu diverse elemente, cum ar fi hârtie creponată, flori uscate sau sclipici.

Colaje originale

Dacă se apropie vreun eveniment important, cum ar fi Ziua Femeii, Crăciunul sau Halloween-ul, poţi împodobi pereţii cu diverse colaje, realizate din decupaje şi picturi în acuarelă. Spre exemplu, în perioada sărbătorilor de iarnă, poţi realiza un colaj cu un brad de Crăciun, din bucăţi de hârtie pictată în diverse nuanţe de verde, peste care poţi lipi accesorii strălucitoare, sau chiar o ghirlandă cu beculeţe.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Aşadar, dacă te pasionează arta şi îţi place să pictezi în timpul liber, poţi realiza oricând tot felul de decoraţiuni pentru casă.

Ai nevoie doar de acuarele, o pensulă, hârtie şi creativitate!

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies