Creativitatea, ingredientul secret al retetelor de business

Creativitatea, ingredientul secret al retetelor de business
Creativitatea, ingredientul secret al retetelor de business

Care sunt lucrurile de care te-ai indragostit in ultima perioada? Poate a fost o carte, o geanta sau o pereche de pantofi care nu se asorteaza cu nimic, dar sunt frumosi. Femeile nu trebuie sa aiba un motiv logic pentru a se indragosti. Dar odata ce o fac, se vor dedica cu pasiune lucrurilor pe care le indragesc.

Aplica aceeasi regula pentru a crea o reteta de business de succes si vei vedea ca este nevoie doar de creativitate si pasiune pentru a transforma un brand in noua pasiune a unei femei. Cele mai creative strategii de PR se bazeaza pe lucrurile pe care le iubim. Care sunt cele 10 reguli ale unei strategii creative pe care le poti folosi si tu pentru a promova un produs?

REGULA 1. PR-ul vorbeste despre calitatile unui produs, dar si despre bucuria de a-l folosi.

Cauta beneficiile pe care le ofera produsul tau consumatorului si vorbeste despre ele.

REGULA 2. PR-ul nu vinde, ci ofera oportunitatea de a te indragositi de produsele pe care le vei dori sa le cumperi.  O campanie de PR nu va folosi niciodata cuvantul „cumpara”, ea va fi responsabila de  a convinge clientul ca produsul este bun pentru el.

REGULA 3. PR-ul nu se adreseaza multimii, ci persoanelor. Internetul ne-a dat posibilitatea de a ne cunoaste publicul.

Putem afla informatii despre cumparatoarele produselor noastre si  de a personaliza mesajele si serviciile. PR-ul este cel care va face comunicarea personala.

REGULA 4. PR-ul isi citeste mesajele si raspunde la ele. Incurajeaza-ti publicul sa isi spuna parerea despre produsele tale. Testimonialele pozitive iti vor da mai multa credibilitate. In cazul mesajelor negative, multumeste-te cu faptul ca iti sunt tie adresate si ca poti raspunde la ele si nu stau saptamani in sir pe forumuri sau pe retelele de socializare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

REGULA 5. PR-ul isi cunoaste audienta. O strategie de PR nu se desfasoara online sau in spatele calculatorului. Interactioneaza cu publicul tau la evenimente, la telefon sau in orice alte situatii care iti permit comunicarea directa.

REGULA 6. PR este informat si da recomandari.

Nu poti vinde un produs fara sa stii tendintele pietei. Foloseste-le pentru a te promova. Acest lucru iti va oferi un avantaj si iti va da mai multa credibilitate.

REGULA 7. PR-ul este un bun povestitor. Un produs fara o poveste este un produs fara viata. O jucarie este alba si rosie, dar in mana unui copil ea va prinde viata. Invata sa cauti povestea din spatele produselor pe care le promovezi si spune-o cu cea mai mare onestitate.

REGULA 8. PR-ul este subiectiv. Nu promova niciodata produse pe care nu le-ai testat. Gusta, probeaza, testeaza, foloseste produsele si apoi spune cu convingere ce iti place mai mult la ele. Ai voie sa fii subiectiva.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

REGULA 9.

PR-ul angreneaza comunitati. Creaza o comunitate de oameni care cred in acelasi lucru ca si tine. Intretine relatiile cu membri grupurilor si alimenteaza-le cu noutati si informatii.

REGULA 10. PR-ul creeaza imagini. Indiferent de ce ai de spus, spune-o intr-un filmulet sau prin poze. Este mai simplu sa transmiti un sentiment decat o idee. Rezultatele vor fi mult mai bune.

Daca iti place sa faci PR si vrei sa iti gasesti ideile intr-un mediu creativ, Creative Business Management te invita la un curs in care vom explora toate limitele creativitatii in

PR. Vino in perioada 4-6 iulie la cursul de „ PR Creativ pentru antreprenori si manageri ” si invata cum poti sa te diferentiezi de concurenta printr-o strategie creativa.

Vezi mai multe detalii pe http://paginadecursuri.wordpress.com. Te poti inscrie pana pe 3 iulie pe adresa [email protected] sau la numarul de telefon 031.428.24.44.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies