Creatorul de modă Max Azria a murit la vârsta de 70 de ani

Creatorul de modă Max Azria a murit la vârsta de 70 de ani
Creatorul de modă Max Azria a murit la vârsta de 70 de ani

Cunoscutul creator de modă tunisian, Max Azria, preferat de nume mari ale Hollywood-ului precum Angelina Jolie, Halle Berry şi Drew Barrymore, a murit la vârsta de 70 de ani, din cauza unui cancer pulmonar, potrivit The Hollywood Reporter.

Reprezentanţii casei de modă BCBGMAXAZRIA au confirmat informaţia printr-un mesaj publicat pe platforma de socializare online Instagram. "Max a fost un adevărat vizionar, care a definit categoria modei contemporane", se arată în acelaşi mesaj. Potrivit platformei Women's Wear Daily, creatorul de modă a murit într-un spital din Houston, statul american Texas, luni.

Citeste si: Când este Înălţarea Domnului 2019. Când se vopsesc ouale şi ce se dă de pomană. Acatistul Înâlţării Domnului

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În 1989, Azria a înfiinţat BCBGMAXAZRIA, iar, în 1998, a cumpărat brandul francez Herve Leger, pe care l-a relansat în 2007, cu o colecţie de ţinute mulate, cunoscute ca "rochii bandaj", care au devenit apoi unul dintre simbolurile anilor 2000 în domeniu. În 2008, Azria a lansat BCBGeneration, un brand dedicat publicului tânăr. În afară de atelierul dedicat Haute Couture şi colecţiile lansate la Săptămâna modei de la New York, brandul BCBG includea şi linii "prêt-à-porter" comercializate în toată lumea.

În 2017, la aproximativ cinci luni după ce BCGB a intrat în faliment- Azria părăsise compania în 2016-, Marquee Brands a achiziţionat acest brand, alături de Herve Leger, pentru 108 milioane de dolari. Halle Berry, Drew Barrymore, Fergie, Britney Spears, Kim Kardashian, Miley Cyrus, Lindsay Lohan, Michelle Williams şi Paris Hilton se numără printre starurile care au ales ţinute semnate de Azria. În ianuarie anul acesta, compania BCBGMAXAZRIA a sărbătorit 30 de ani de la înfiinţare cu o colecţie promovată de top-modelul Rosie Huntington-Whiteley, soţia actorului Jason Statham.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

O femeie a murit de cancer de colon după ce medicii i-au spus că suferă de constipaţie

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies