„Cred că aș îmbrăca-o mult mai simplu.” Andreea Raicu a criticat stilul vestimentar al Andreei Marin

„Cred că aș îmbrăca-o mult mai simplu.” Andreea Raicu a criticat stilul vestimentar al Andreei Marin
„Cred că aș îmbrăca-o mult mai simplu.” Andreea Raicu a criticat stilul vestimentar al Andreei Marin

Andreea Raicu a criticat stilul vestimentar al Andreei Marin. Fosta prezentatoare TV a spus ce ar schimba în alegerile vestimentare ale Andreei Marin.

Andreea Raicu, la cei 45 de ani ai săi, se poate numi o femeie împlinită. Deși nu este căsătorită și nu are niciun copil, vedeta se declară mulțumită din punct de vedere emoțional, dar și profesional.

Fosta prezentatoare TV s-a retras în urmă cu ceva timp din lumina reflectoarelor, iar de atunci s-a axat mai mult pe partea spirituală, încercând să-și găsească liniștea sufletească.

Vedeta are o afacere de succes, deținând un brand de haine și se bucură de un succes considerabil pe plan profesional.

Andreea Raicu a criticat stilul vestimentar al Andreei Marin

Citește și: „În niciun fel.” Andreea Raicu a reacționat imediat, după ce s-a speculat că Tudor Chirilă ar fi agresat-o. Ce a spus vedeta despre acest subiect

Andreea Raicu a criticat stilul vestimentar al Andreei Marin
Andreea Raicu a criticat stilul vestimentar al Andreei Marin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andreea Raicu este un etalon pentru multe doamne și domnișoare în privința stilului vestimentar. Vedeta dă dovadă de eleganță și rafinament cu fiecare apariție a sa.

Invitată în emisiunea „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, difuzată pe Kanal D, Andreea Raicu a vorbit despre pasiunea ei pentru designul vestimentar.

Întrebată de către gazda emisiunii, Denise Rifai, care sunt vedetele de la noi din țară cărora le-ar schimba stilul vestimentar, Andreea Raicu a nominalizat-o pe Andreea Marin. Potrivit spuselor sale, stilul Andreei Marin nu este pe placul vedetei. Andreea Raicu ar opta pentru piese vestimentare mai simple în ceea ce privește ținuta Andreei Marin.

 „ Andreei Marin i-aș schimba stilul vestimentar.

Cred că aș îmbrăca-o mult mai simplu. Evident că, alegerile noastre vestimentare sau orice fel de alegeri pe care noi le facem în fiecare zi ne reprezintă, spun ceva despre noi. Cred că aş face ceva mult mai simplu din alegerile pe care le face ea. ”,  a spus Andreea Raicu, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Raicu a vorbit despre feminitatea din piesele sale vestimentare

Citește și: “Nu aș schimba nimic!” Care a fost, de fapt, motivul despărțirii cuplului Andreea Raicu și Cristi Chivu

Andreea Raicu
Andreea Raicu a vorbit despre feminitatea din piesele sale vestimentare[Sursa foto: Instagram]

Andreea Raicu constituie un simbol al eleganței și al rafinamentului. Vedeta a încercat să transpună în piesele sale vestimentare pe care le realizează ideea de feminitate, care, potrivit spuselor sale, este din ce în ce mai rar întâlnită în rândul doamnelor și domnișoarelor.

Fosta prezentatoare TV este de părere că femeile au ajuns să aibă o energie masculină și crede că hainele feminine le-ar putea ajuta să se simtă mai bine.  „ Pentru că noi am ajuns să avem o energie masculină extrem de puternică în noi, încât uităm ce ne face cu adevărat frumoase și o haină foarte feminină, cu niște detalii care te fac să te simți bine, de foarte multe ori produc o transformare foarte mare în persoanele care poartă hainele noastre ”, a mai spus Andreea Raicu în timpul emisiunii difuzate pe Kanal D.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

“Cel mai important pentru un băiat, bărbat, e să știi s-o încasezi!” Tudor Chirilă a fost bătut de fratele său

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies