„Cred că majoritatea problemelor de nutriție vin de la probleme psihice, nu fiziologice! Slăbitul a fost foarte slab și natural și la un moment dat.” Cum a reușit Catinca Roman să slăbească 15 kilograme

„Cred că majoritatea problemelor de nutriție vin de la probleme psihice, nu fiziologice! Slăbitul a fost foarte slab și natural și la un moment dat.” Cum a reușit Catinca Roman să slăbească 15 kilograme
„Cred că majoritatea problemelor de nutriție vin de la probleme psihice, nu fiziologice! Slăbitul a fost foarte slab și natural și la un moment dat.” Cum a reușit Catinca Roman să slăbească 15 kilograme

De-a lungul vieții Catinca Roman s-a confruntat cu diverse probleme de greutate. Ei bine, acum, vedeta și-a găsit un stil de viață echilibrat și a reușit să dea jos 15 kilograme. Iată care este alimentul pe care l-a scos de tot din viața ei.

Vedeta are acum silueta mult visată, dar pentru a ajunge aici a fost nevoită să renunțe la anumite preparate și să facă mult sport. Se pare că dacă există zile în care nu ajunge la sală, își ia din timpul ei și merge pe bandă chiar la ea acasă.

Citește și: „E foarte greu și complicat și pentru copil. Nu și-a asumat rolul de tată” Catinca Roman, declarații sincere despre motivul separării de tatăl fiicei sale. Cum se înțelege Calina cu tatăl ei

Cum a reușit Catinca Roman să slăbească 15 kilograme

Catinca Roman a avut variații de greutate pe parcursul vieții sale, trecând de la perioade de obezitate la cele de subponderalitate. Ea consideră că multe probleme legate de nutriție au rădăcini psihologice, nu doar fizice.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vedeta a depășit momentele în care mânca exagerat de mult prin abordarea unor probleme personale și, odată cu rezolvarea acestora, a simțit că s-a calmat și în privința mâncării.

„Toată viața am avut oscilații de greutate, ori eram foarte grasă, ori foarte slabă. Și cred că majoritatea problemelor de nutriție vin de la probleme psihice, nu fiziologice (…) Eu mâncam compulsiv și în momentul în care mi-am reglat anumite probleme de genul, m-am liniștit și cu mâncarea.

Ăsta a fost primul pas. Iar al doilea pas a fost că am ținut intermittent fasting. Nu sunt miracole și nici nu e bine. Se vede în timp. Slăbitul a fost foarte slab și natural și la un moment dat. S-au topit depunerile de grăsime și până la urmă, nu kilogramele sunt importante”, a povestit Catinca Roman, în cadrul unei emisiuni TV.

Catinca Roman este foarte atentă la cum mănâncă

Se pare că acum Catinca poate mânca orice vrea, dar trebuie să aibă foarte mare grijă atunci când combină mâncărurile.

„Merg la sală, în general. Mai fac și acasă bandă, să ard calorii. Rar forță fac doar cu greutatea corpului sau cu greutăți foarte mici. E foarte important ce mâncăm, la fel ca sportul și una fără alta nu prea merge. Nu sunt pofticioasă. Nu mai sunt.

Pentru că acea compulsivitate venea tot pe baza unor nesiguranțe, dar acum mănânc orice, în cantități limitate și sunt atentă la combinații”, a continuat ea.

Citește și: „Se numește manipulare, dragul meu.” Oana Roman și Jorge au dat cărțile pe față, după scandalul care a avut loc între ei, în urmă cu câteva luni



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Din păcate mama nu poate să vorbească la telefon, dar ma interesez. Fix acum un an eram cu ea în oraș la cafea.” Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a fost criticată de unii internauți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies