Credeai ca aceste ZODII iti sunt PRIETENE? Iata adevarul despre ele

Credeai ca aceste ZODII iti sunt PRIETENE? Iata adevarul despre ele
Credeai ca aceste ZODII iti sunt PRIETENE? Iata adevarul despre ele

Stim cu totii despre compatibilitatile dintre zodii, dar cunosti aceste combinatii de zodii care se inteleg DOAR in APARENTA? Iata care sunt prietenii falsi pe care i-ar putea avea fiecare nativ din zodiac.

BERBEC

Pentru Berbec, un prieten fals se poate dovedi nativul din zodia CAPRICORN, caci aceste doua zodii isi doresc la fel de mult sa aiba putere. Asadar, care este superior? Capricornul este la fel de ambitios precum cel din zodia Berbec, vrea sa fie mereu la conducere si se va dovedi ca nu ii va fi alaturi nativului din Berbec atunci cand acesta va avea nevoie.

TAUR

Compatibilitatile dintre zodii spun ca nativul din zodia Taur nu se poate baza pe un nativ nascut in zodia LEU.

Aceste zodii sunt compet opuse – elementul de foc din zodia Leu cere distractie. Leul vrea sa fie adorat, pe cand Taurul isi doreste doar confort. Un prieten nascut in zodia Leu doar il va obosi…

GEMENI

Gemenii nu vor primi niciodata prietenia pe care si-o doresc de la un nativ din zodia TAUR. Acesta pune mare pret pe pace, stabilitate si confort, pe cand cei nascuti in zodia Gemeni vor aventura si distractie.
Gemenii se vor simti mereu ingraditi de personalitatea Taurului si cine isi doreste asta de la un prieten?

RAC

Racul este complet diferit de nativul din zodia SAGETATOR. Oricat ar incerca cei doi sa faca o prietenie sa mearga, Sagetatorul nu ii va fi niciodata prieten adevarat Racului. De ce? Pentru ca un Sagetator are nevoie de libertate, de un grup mare de prieteni, de aventura si de distractie.
Racul vrea stabilitate si loialitate pe care nu o va gasi niciodata in prietenia cu nativul Sagetator.

LEU

Nativul din zodia Leu nu se poate baza pe prietenia celui nascut sub semul SCORPIONULUI. Leul vrea sa fie mereu in control, sa fie el cel mai apreciat si stimat, pe cand Scorpionul nu isi bate capul cu aceste dorinte ale unui nativ din zodia Leu. Iar daca esti Leu si observi ca un Scorpion iti ofera multa atentie… ei bine, tine cont ca ar putea avea un motiv ascuns.


FECIOARA

O prietenie dintre Fecioara si SAGETATOR nu are cum sa dureze. Daca esti nascut in zodia Fecioarei, tine cont de faptul ca Sagetatorul iti va aduce conflicte si drama in viata, nu se va intelege cu nimeni si te va aduce in culmea disperarii.

BALANTA

VARSATORUL nu este un prieten adevarat pentru nativul din zodia Balanta. Aceste doua zodii se vor innebuni reciproc, caci relatia dintre ele este foarte intensa.
Ambele sunt semne de aer, astfel incat in relatia lor vor aparea barfele, intepaturile si comentariile rautacioase.

SCORPION

Desi initial, prietenia lor va parea extraordinara, relatia dintre un Scorpion si un VARSATOR nu va functiona pe termen lung. De ce? Varsatorul este inedependent si prefera o prietenie cu un grup, astfel incat sa socializeze cu cat mai multa luma. Scorpionul nu poate accepta acest lucru de la un prieten, caci se asteapta ca acesta sa fie intotdeauna disponibil atunci cand el are nevoie.
Iar Varsatorul nu va fi!

SAGETATOR

Sagetatorul nu va avea o relatie de prietenie deloc frumoasa cu un nativ din zodia RAC. Racul vrea doar sa stea acasa, alaturi de familie, iar Sagetatorul va dori doar distractii! Ce poate sa iasa bun din acesta relatie? Vor aparea reprosuri si discutii tot timpul…

CAPRICORN

Cine este seful? Capricornul, nu-i asa? Acesta este motivul pentru care acest nativ nu va lega niciodata o prietenie de durata cu cineva din zodia BERBEC.
Va fi o continua competitie intre cei doi, iar prietenia se va duce de rapa, usor usor.

VARSATOR

Initial, prietenia dintre Varsator si SCORPION va fi minunata. Dupa ceva timp, insa, Varsatorul va descoperi ca nativul din zodia Scorpion ii va fi alaturi doar atunci cand doreste el si cand are el nevoie. Atunci cand Varsatorul va fi in impas nu va putea sa apeleze la Scorpion, caci e foarte posibil sa nu fie disponibil si pentru nevoile „prietenului” sau.

PESTI

Doi nativi din zodia Pesti nu „vor inota” niciodata impreuna. Fiind, prin definitie, o zodie extrem de sensibila, nu va reusi sa se inteleaga cu o persoana la fel. Ce se va intampla atunci cand prietenul din zodia Pesti devine paranoic in legatura cu relatia lor, iar celalalt nativ din zodia Pesti va avea aceeasi atitudine? Cel mai probabil, nimic bun.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies