Credeai ca Andreea Marin este mereu sobra? Avem trei imagini care te vor face s-o reevaluezi pe "zana"

Credeai ca Andreea Marin este mereu sobra? Avem trei imagini care te vor face s-o reevaluezi pe
Credeai ca Andreea Marin este mereu sobra? Avem trei imagini care te vor face s-o reevaluezi pe "zana"

Fosta prezentatoare tv este o femeie fina, eleganta si serioasa si nu ti-ai imagina ca are momente cand, cum spune romanul "da in mintea copiilor".

Andreea Marin si-a aratat de cateva ori latura copilareasca pe retelele de socializare si trebuie sa recunoastem ca o prinde de minune. Prima imagine cu vedeta, care a strans zeci de mii de like-uri, o infatisa intr-o pijama colorata, cu botosei pufosi, cu cornite si urechiuse. Vedeta purta si o caciulita cu un nas si era inconjurata de perne pufoase cu tot felul de imprimeuri.

A doua poza foarte haioasa a fost postata chiar in Ajun. "Zana" a renuntat la rochiile lungi, elegante, in favoarea costumului de Mos Craciun. Si-a pus si o barba alba, lunga si nu i-au lipsit nici ochelarii. Andreea a vrut sa-i faca o super surpriza fiicei ei si punem pariu ca a reusit.

Ultima fotografie, dar nu cea din urma, cu protagonista noastra in ipostaze amuzante a aparut pe contul ei chiar de Craciun.

Frumoasa bruneta s-a pozat cu o caciulita simpatica de ren. "Parca esti o adolescenta in poza asta. Arati superb", i-a scris o admiratoare.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Andreea Marin, din nou îndrăgostită! Vedeta a recunoscut cu zâmbetul pe buze:”Da...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies