Credeai ca sunt buni doar la micul dejun? Mananca fulgi de ovaz si la cina!

Credeai ca sunt buni doar la micul dejun? Mananca fulgi de ovaz si la cina!
Credeai ca sunt buni doar la micul dejun? Mananca fulgi de ovaz si la cina!

Daca pana acum mancai fulgii de ovaz la micul dejun, cu afine si iaurt grecesc, acum il poti include si la cina.

 

Prepara o cina delicioasa cu supa de pui, fasole neagra si banane. Pare ciudat? Serveste totul cu ovaz. Iata de ce ai nevoie.
1 cana fulgi de ovaz
2 linguri de ulei de masline
2 banane tari taiate in bucati
1 ceapa mare taiata
1 ardei verde intreg
jumatate de litru de supa de pui
o conserva de fasole neagra, cu boabele scurse
1
lingura cumin
sare si piper dupa gust
Optional
Coriandru proaspat
Avocado proaspat taiat
Crema de branza proaspata
Pregateste fulgii de ovaz ca de obicei si lasa la racit. Incalzeste o lingura de ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu.
Gateste bananele cinci minute, pana cand sunt aurii si au pete maro, intorcandu-le o data la doua minute. Ia-le de pe foc. Incalzeste uleiul ramas la caldura medie si soteaza ceapa si ardeiul timp de sapte minute. Adauga fasolea, supa, cuminul, sara si piperul si gateste pentru cinci minute, pana cand boabele se despart. Adauga amestecul peste ovaz, apoi pune bananele. Daca vrei, pune coriandru, avocado si branza.
Sursa: wellandgood.com

Prepara o cina delicioasa cu supa de pui, fasole neagra si banane. Pare ciudat? Serveste totul cu ovaz. Iata de ce ai nevoie.

1 cana fulgi de ovaz
2 linguri de ulei de masline
2 banane tari taiate in bucati
1 ceapa mare taiata
1 ardei verde intreg
jumatate de litru de supa de pui
o conserva de fasole neagra, cu boabele scurse
1 lingura cumin
sare si piper dupa gust

Optional

Coriandru proaspat
Avocado proaspat taiat
Crema de branza proaspata

Pregateste

fulgii de ovaz ca de obicei si lasa la racit. Incalzeste o lingura de ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu. Gateste bananele cinci minute, pana cand sunt aurii si au pete maro, intorcandu-le o data la doua minute. Ia-le de pe foc. Incalzeste uleiul ramas la caldura medie si soteaza ceapa si ardeiul timp de sapte minute. Adauga fasolea, supa, cuminul, sara si piperul si gateste pentru cinci minute, pana cand boabele se despart.
Adauga amestecul peste ovaz, apoi pune bananele. Daca vrei, pune coriandru, avocado si branza.

Sursa: wellandgood.com

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Teodora, acuzații dure la adresa lui Criss! „Erai numai cu Robi!” Iată cum a reacționat concurenta și ce replici acide a lansat către rivala sa

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies