“Credeam că gata, văd mașini zburătoare și vorbesc caii cu mine.” Cu ce situații s-a confruntat Cătălin Bordea, atunci când s-a mutat în București

“Credeam că gata, văd mașini zburătoare și vorbesc caii cu mine.” Cu ce situații s-a confruntat Cătălin Bordea, atunci când s-a mutat în București
“Credeam că gata, văd mașini zburătoare și vorbesc caii cu mine.” Cu ce situații s-a confruntat Cătălin Bordea, atunci când s-a mutat în București

Cătălin Bordea a făcut o serie de mărturisiri despre experiențele sale, atunci când s-a mutat la București. Iată ce a spus comediantul!

Cătălin Bordea se numără printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de comedie de la noi din țară. Deși multă lume îl apreciază și îi urmărește activitatea profesională, nu multă lume îi cunoaște începuturile sale ca actor de comedie. În momentul în care a hotărât să se mute în București, a rămas puțin dezamăgit când a ajuns, deoarece așteptările lui erau mult mai înalte despre traiul în Capitală.

Cum a fost pentru Cătălin Bordea mutarea în Capitală

Actorul de comedie trăiește o viață de invidiat în prezent, însă lucrurile nu au stat așa la început, deoarece Cătălin Bordea  a fost nevoit să locuiască într-un cămin studențesc, în condiții greu de imaginat. Din spusele vedetei, în momentul în care a venit la București, se aștepta să vadă lucruri mult mai decente, însă viața la cămin a însemnat pentru el baie fără ușă și desene pe pereți.

De asemenea, acesta a menționat faptul că nici el, nici prietenul său, Cortea, nu aveau ce să mănânce.

”Și eu lu Cortea am trecut prin căminul UNATC. Eu când am ajuns în București, de la țară din Botoșani, credeam că gata, văd mașini zburătoare și vorbesc caii cu mine. Când am venit aici și am intrat în cămin, fără ușă la baie, era și desenat pe perete un mesaj cu niște degete, de la cel care a plecat.

Nu aveam nici eu nici Cortea ce să mâncăm”, a declarat Cătălin Bordea, în cadrul unui podcast.

Citește și: ”Noi doi nu suntem genul care să facem asta.” De ce nu își doresc Cătălin Bordea și soția lui să devină părinți

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu ce situații s-a confruntat Cătălin Bordea, atunci când s-a mutat în București[Sursa foto: Instagram]

În perioada studenției, Cătălin Bordea trebuia să primească bursa de la facultate, ca să poată să își cumpere mâncare fast-food o dată pe lună, fiind cea mai mare bucurie a sa la acea vreme. Însă, în prezent, comediantul a realizat că nu era o delicatesă atât de mare precum o vedea când era adolescent, numind kebab-ul “carne tocată cu pâine”.

”Țin minte că luam un kebab o dată pe lună, când luam bursa de la facultate.

Era pâine cu carne tocată, deci nu era nimic...dar pentru mine era momentul în care Dumnezeu a zis să îmi dea un kebab., a mai spus el.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este soția lui Cătălin Bordea. „Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească”

Cu ce situații s-a confruntat Cătălin Bordea, atunci când s-a mutat în București[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este soția lui Cătălin Bordea. „Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies