„Credit colo, credit colo, credit cu casa! Îmi opream 200 de lei în buzunar.” Nicu Paleru, despre cele mai grele momente din viața sa! Cum a reușit să o ia de la capăt atunci când a pierdut tot?

„Credit colo, credit colo, credit cu casa! Îmi opream 200 de lei în buzunar.” Nicu Paleru, despre cele mai grele momente din viața sa! Cum a reușit să o ia de la capăt atunci când a pierdut tot?
„Credit colo, credit colo, credit cu casa! Îmi opream 200 de lei în buzunar.” Nicu Paleru, despre cele mai grele momente din viața sa! Cum a reușit să o ia de la capăt atunci când a pierdut tot?

Nicu Paleru a vorbit despre divorțul de fosta lui soție și de perioada dificilă în care avea numeroase datorii la bancă.

Nicu Paleru, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi din țară, a trecut în urmă cu mai mulți ani prin cea mai grea perioadă din viața lui.

Aflat pe culmile succesului, artistul a făcut numeroase investiții neprofitabile, ajungând să se îndatoreze peste măsură la bănci. Mai mult decât atât, chiar dacă în momentul de față este fericit alături de soția sa, Cristina, care i-a dăruit o fetiță, în trecut, artistul a trecut printr-un mariaj eșuat, care i-a adus numeroase bătăi de cap.

În cadrul unui interviu, artistul a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa.

Nicu Paleru, despre cum a ajuns să piardă tot

Citește și: Cine este Nicu Paleru. „La 37 de ani am pierdut tot, familie, casă, absolut tot.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nicu Paleru, despre cele mai grele momente din viața sa! Cum a reușit să o ia de la capăt atunci când a pierdut tot?
Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu joc niciodată pe bani. Am pierdut, dar nu din cauza jocurilor de noroc.” Nicu Paleru, mai sincer ca niciodată! Artistul a vorbit despre jocurile de noroc și cum a ajuns să piardă tot

În urmă cu mai mulți ani, Nicu Paleru a trecut prin cea mai grea perioadă din viața sa.

Artistul, din dorința de a face mai mulți bani, a ajuns să investească în numeroase afaceri, care s-au dovedit a fi neprofitabile. Astfel, a ajuns să piardă banii pe care îi făcuse din muzică și să se îndatoreze la bănci.

Ce îmi mai doresc eu de la viață este să-i găsesc o ocupație fostei soții. Ce să fac eu? Un salon de întreținere corporală. Asta îți place? Asta facem! Dar nu orice salon de întreținere corporală.

Vreau să fie cel mai tare salon de întreținere corporală din sudul țării, ca oricine trece prin Pitești să nu se mai ducă la București, să oprească la Pitești. Credit colo, credit colo, credit cu casa. Se terminase, mă mutasem, dar erau acolo. Între timp, au început să dispară târgurile de casete. Exact în momentul ăla s-au oprit și casetele. Începusem cu cineva, mi-am făcut o fabrică de prestări servicii pentru casete.
Tocmai atunci, în momentul în care casetele nu mai erau, am făcut eu investiție
.”, a povestit Nicu Paleru.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum a reușit Nicu Paleru să depășească greutățile vieții?

Nicu Paleru, despre cele mai grele momente din viața sa! Cum a reușit să o ia de la capăt atunci când a pierdut tot?
Nicu Paleru alături de soție și fiica lor [Sursa foto: Facebook]

Artistul ajunsese în situația în care să mai aibă doar 200 de lei în buzunar, confruntându-se cu depresia și dependența de alcool. Din fericire, însă, a reușit să-și achite datoriile și a avut puterea de a merge mai departe, chiar dacă nici măcar familia sa nu a crezut că poate fi în stare de acest lucru.

În momentul de față, Nicu Paleru și-a reechilibrat viața, având o situație financiară prosperă și o familie fericită.

Îmi opream 200 de lei în buzunar pentru țigări și pentru ce mai aveam eu nevoie. Exact asta a fost și perioada când m-am și despărțit. Aveam o atât de mare putere de convingere. Succesul ăsta îți dă o forță, îți dă o putere de a manipula oamenii. Acum sunt un astfel de om. În primul rând, mi-e frică să comunic, mi-e greu să mai comunic. Am rămas cu anumite sechele, cu anumite chestii care m-au marcat. Nu mai sunt același om și în primul rând, convingerile nu mai sunt aceleași. Sora mea era deja convinsă că nu mai am putere pentru că ea a fost lângă mine .”, a mai spus Nicu Paleu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Le dă un premiu, le creează în mintea lor că vor ajunge mari și îi abandonează, nu-i mai bagă în seamă.” Elena Merișoreanu, despre nedreptățile făcute în cadrul concursurilor muzicale!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies